Купив: Зимові шини Bridgestone BLIZZAK LM 005 (255/50R20 109V), Замовлення №223344
Хотів купити: Barum SnoVanis 3 225/65 R16C 112/110R
Купив: Зимові шини Premiorri Via Maggiore Z Plus (215/70R16 100H), Замовлення №19415
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Хотів купити: Зимові шини Continental VikingContact 7 (215/55R17 98T), Замовлення №19208
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, асортимент

Хотів купити: Літні шини Michelin Pilot Sport PS4 (255/45R18 103Y)
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail

Хотів купити: Зимові шини Nokian Tyres Hakkapeliitta R2 (215/50R17 95R)
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент

Купив: Зимові шини Laufenn I FIT Ice LW71 (155/70R13 75T), Замовлення №17282
Купив: Bridgestone Dueler H/P Sport AS 215/60 R17 96H 2018 Испания, Замовлення №26670CRM
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину
Купив: Sava Eskimo Stud 175/65 R14 82T (шип)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Hifly Win-Turi 215 235/70 R16 106T (под шип)
Сподобалося: замовлення через корзину, асортимент
Не сподобалося: наявність, видача товару на складі