Купив: Вимикач VIKO Vera (90681001), Замовлення №049356
Купив: Клема гвинтова ETI ESC-CBC.4, Провід ЗЗКМ ПВ1 4 мм2, білий, Акумулятор для ДБЖ/інвертора Kung Long WP1236W, Замовлення №022855
Купив: Гильза меднолуженная Takel GTY 10, стандарт, Гильза меднолуженная Takel GTY 4, стандарт, Замовлення №022813
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Перемикач навантаження ETI SSQ 240, 2P 40A (2421425), Автомат введення резерву (перемикач) ETI SSQ 240 "1-0-2" 2p 40A (2421425), Замовлення №020715
Хотів купити: Клемма Hager KXA06LH, 6 мм?, Клемма Hager KXA06NH, 6 мм?
Купив: Скоба OBO Bettermann 11 мм., G, однолапковая, Замовлення №0014904
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Ампер У 9-1-25 v2.0, Замовлення №0011613
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Купив: Лампа Navigator NLL-A60-15-230-4K-E27, Замовлення №2289
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail
Купив: Автоматический выключатель Hager, Шина Hager 2P, 16 мм?, Замовлення №0010923
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: оформлення замовлення
Купив: Автоматичні вимикачі, Замовлення №0010379
Не сподобалося: замовлення через корзину