Відгуки про Tomdom

Vika KH11 рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Орбітрек магнітний Zipro Hulk RS, Замовлення №17902

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за гарний відгук. Нехай користування буде зручним та довготривалим.
ЮліяМ рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 Lite, Замовлення №17648

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за гарний відгук. Нехай користування дарує лише позитивні емоції.
Kostya2.3 рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Гібридний ДБЖ/інвертор Volt Polska SINUS PRO 1000E 12V 220V (3SP091012E), Замовлення №17667

Супер, отримав товар за 3 дні.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
makovol99 рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Портативний радіоприймач Panasonic RF-2400DEG-K, Замовлення №17362

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Щиро дякуємо за позитивний відгук. Нехай товар повністю виправдає очікування.
Василь Курченко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
3 лютого 2026 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Green Cell AGM VRLA 100Ah 12V (AGM30), Замовлення №16705

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за залишений відгук. Проаналізувавши діалог із Вами, ми бачимо, що двічі повідомляли інформацію щодо відправки протягом виконання замовлення. Перше повідомлення — до вичерпання вказаного терміну. Друге — з коригуванням дати відвантаження через затримку. Нам дійсно шкода, що відправку довелось змістити. Наразі замовлення в дорозі до Вас. Щиро перепрошуємо за незручності та сподіваємось, що придбані товари виправдають очікування. Бажаємо Вам тихого та спокійного дня.
Vasily Kucherian не рекомендує цей магазин
23 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 100 V2, Замовлення №342890

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за приділений час для оцінки. Проаналізувавши роботу над Вашим замовленням, ми бачимо, що менеджери передавали Вам усю відому інформацію від логістичного відділу. Через непередбачувану затримку ми дійсно змушені були змістити термін на 23 січня. Зарядні станції переміщували з одного складу на інший для здійснення відправки. 23 січня, на жаль, фізично не встигли відвантажити її, тому відправка відбулась наступного дня. Повірте, ми не мали на меті вводити Вас в оману. Дякуємо за те, що дочекались та просимо вибачення за створені Вам незручності. Розуміємо, що зарядна станція - необхідність у наш час та робимо усе можливе, аби здійснювати відвантаження якомога швидше. Ще раз перепрошуємо та бажаємо Вам тихого дня.
olenka.sa рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Купив: Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, Замовлення №15827

Покупка в даному магазині минула чудово, залишились лише гарні враження.
Відповідь представника «Tomdom»
Олено, добрий день. Дякуємо Вам за залишений відгук. Нехай очищувач буде справді корисним та слугує якнайдовше.
Speshaal рекомендує цей магазин
10 січня 2026 р.

Купив: Монітор Alienware AW2725DM (210-BQWQ), Замовлення №15885

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої роботи та з нетерпінням чекаємо на нові звернення!
savchukl рекомендує цей магазин
9 січня 2026 р.

Купив: Прасувальна система / Відпарювач Philips 3000 Series STE3170/80, Замовлення №15828

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо за приділений час для оцінки. Нам приємно знати, що Ви задоволені співпрацею. Бажаємо Вам усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення)
Т. Опришко рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Купив: Змішувач для кухонної мийки Ferro Zumba Slim 2F BZA43B, Замовлення №15243

Все ок, задоволена зверненням сюди.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Нам приємно знати, що Ви задоволені покупкою у нашому магазині. Звертайтеся ще, будемо раді допомогти!