Купив: Орбітрек магнітний Zipro Hulk RS, Замовлення №17902

Купив: Зволожувач повітря Xiaomi Smart Humidifier 2 Lite, Замовлення №17648

Купив: Гібридний ДБЖ/інвертор Volt Polska SINUS PRO 1000E 12V 220V (3SP091012E), Замовлення №17667

Купив: Портативний радіоприймач Panasonic RF-2400DEG-K, Замовлення №17362

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Green Cell AGM VRLA 100Ah 12V (AGM30), Замовлення №16705
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 100 V2, Замовлення №342890
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, Замовлення №15827

Купив: Монітор Alienware AW2725DM (210-BQWQ), Замовлення №15885

Купив: Прасувальна система / Відпарювач Philips 3000 Series STE3170/80, Замовлення №15828

Купив: Змішувач для кухонної мийки Ferro Zumba Slim 2F BZA43B, Замовлення №15243