Відгуки про Tomdom

Sashka Sky не рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Корпус Fractal Design Torrent Compact Black Solid (FD-C-TOR1C-04), Замовлення №272308

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Ми проаналізували роботу над Вашим замовленням та хочемо принести найщиріші вибачення за цю ситуацію. На жаль, до кінця визначити з чиєї вини Ви отримали такий корпус - неможливо. Ми не виключаємо можливості бракованого товару, оскільки наші працівники не відкривають упакування перед відправкою (про це повідомляв менеджер). Вигляд коробки цілком міг бути наслідком невдалого транспортування або ж недбалого ставлення працівників Нової пошти. В смс-повідомленні з номером ТТН ми завжди наголошуємо на необхідності огляду товару при отриманні. Ви не знехтували цим та вчинили правильно, оформивши відмову. Обов'язково будуть проведені розмови із працівниками, які виконували Ваше замовлення, а також із постачальником. Ми зробимо усе можливе, аби такі випадки більше не траплялись. Щиро перепрошуємо за незручності. З повагою - TomDom.
ri.halushka рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: IP-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C220 White, Замовлення №6774

Вчасно відправили новий і працюючий товар. З гарантією. Дякую.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день. Дякуємо Вам за приділений час для відгуку. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо вдалого та спокійного дня. З повагою команда “TomDom”.
Литвинчук рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: БФП Xerox WorkCentre 3025BI (3025V_BI), Замовлення №6750

Повністю задоволений процес покупки в даному магазині. Дуже хороші, компетентні менеджери. Залюбки буду рекомендувати своїм друзям.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо Вам чудовий відгук. Нехай замовлений товар надійно слугує протягом багатьох років. Бажаємо усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення від Вас) З повагою команда “TomDom”.
Daniil Balianytsia рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM (912-V513-619), Замовлення №6165

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за залишений відгук. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Бажаємо усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення від Вас) З повагою - команда “TomDom”.
Кононенко рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Купив: Лінійно-інтерактивне ДБЖ APC Easy UPS 1200VA, Schuko (BVX1200LI-GR), Замовлення №6694

Вклалися в терміни, що вказували на початку. Товар новий. Рекомендую всім.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо вдалого та спокійного дня. З повагою команда "Tomdom".
cheshkoan рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Фен Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500, Замовлення №6634

Супер! Цілком можу рекомендувати магазин
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо вдалого та спокійного дня. З повагою команда "Tomdom".
trofolga рекомендує цей магазин
1 лютого 2025 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm, Замовлення №6620

Дуже сподобався сервіс. Ввічливе спілкування і швидка відправка.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Користуйтесь замовленим товаром із задоволенням та обов'язково повертайтесь до нас за новими покупками) Бажаємо Вам вдалого та спокійного дня. З повагою - команда "Tomdom".
pasakpasak рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Капсульна кавоварка еспресо Camry CR 4414, Замовлення №6596

Обіцянки дотримані. Товар такий, як очікував.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за гарний відгук. Насолоджуйтесь користуванням замовленим товаром та повертайтесь до нас за новими покупками). Бажаємо Вам вдалого та спокійного дня. З повагою - команда “TomDom”.
olesyaa8 рекомендує цей магазин
28 січня 2025 р.

Купив: Пароварка Tefal VC2048 Ultracompact, Замовлення №6538

Все добре.
Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Щиро дякуємо за гарний відгук. Нехай замовлений товар буде корисним для Вас та слугує якомога довше. Бажаємо вдалого та спокійного дня. З повагою - команда “TomDom”.
Віра Ольшевська рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Відпарювач Camry CR 5033, Замовлення №6521

Відповідь представника «Tomdom»
Добрий день! Дякуємо Вам за схвальний відгук. Нехай замовлений товар буде корисним для Вас та слугує якомога довше. Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда “TomDom”.