Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №40697
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminum Case w. Ink Sport Loop (MWWR3) , Замовлення №153299
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 64GB Pink (MPQ33, MCMC4)
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: Мобільний телефон, Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium (MYWY3), Замовлення №42141
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №41820
Купив: Стилус Apple Pencil Pro (MX2D3), Чохол-клавіатура для планшета Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11" (M4) - Black (MWR23), Планшет Apple iPad Pro 11 2024 Wi-Fi 256GB Space Black (MVV83), Замовлення №414454, 412777
Купив: Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Замовлення №40828
Купив: iPhone 13 256 green, Замовлення №40054
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №2268
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Space Gray 2023 (MNWA3), Замовлення №76971