Відгуки про VR STORE

жизнь прекрасна не рекомендує цей магазин
25 травня 2026 р.

Хотів купити: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915)

Ціна не відповідає дійсності
Ксения Зубко рекомендує цей магазин
25 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Замовлення №I14678

Оформила замовлення, менеджер перетелефонував, підтвердив наявність. Товар оплатила через сайт, мені одразу відправили на таксі, бо терміново була потрібна станція. Ціна була найадекватніша на ринку, і в наявності. Особисто я не перший раз замовляю техніку в цьому магазині, і може впевнено рекомендувати, навіть не полінилася написати відгук?
Никита Здоров не рекомендує цей магазин
16 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI Elite 100 V2 (P-EL100V2-EU-GY-BL-010)

Вказано що є в наявності, по факту під замовлення і довго очікувати
Михаил Алешин не рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Хотів купити: ДЖБ ДЛЯ РОУТЕРА

Ціна не соотвєтствуєт
Shaddar не рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Повербанк (Powerbank) Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black (PPLG-A01, PPLG000101, P10022400112-01), Замовлення №12828

Николай Трубин рекомендує цей магазин
18 серпня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB Batman Arkham Shadow Bundle (MET-815820024071-W), Замовлення №59001408328417

Замовили meta quest 3, купляли на день народження дитини, дитина у захваті, також спробували цей товар і дорослі і всі залишилися при дуже хороших враженнях, товар якісний, без подряпин і інших пошкоджень, рекомендую цей магазин, дуже вам дякую за яскраві емоції.
a-ma-zonka рекомендує цей магазин
29 липня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 128GB, Замовлення №Безготівковий

Дякую менеджеру магазину за вичерпну консультацію по моделях та варіантах кріплень. Всі питання вирішили дуже швидко, однозначно рекомендую цей магазин
SKAT9060 рекомендує цей магазин
28 квітня 2025 р.

Купив: Робот Emo Go Home Інтерактивний вихованець для дому, Замовлення №11523

Перший раз замовляв тут, враження дуже позитивні. По передплаті замовив швидку доставку, товар був у мене вже за 1 годину. Рекомендую і дякую.
Dantalian рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3T (CP.EN.00000415.01), Замовлення №i11187

Швидко і без проблем придбав новий коптер
liolik80 рекомендує цей магазин
2 березня 2025 р.

Купив: dji 3 mini pro fly combo kit plus, DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus, Замовлення №11042

Товар якісний, та такий як вказано на сайті.( з пломбами виробника). Відправлено швидко , без зайвих питань. Задоволений.