Відгуки про VR STORE

SKAT9060 рекомендує цей магазин
28 квітня 2025 р.

Купив: Робот Emo Go Home Інтерактивний вихованець для дому, Замовлення №11523

Перший раз замовляв тут, враження дуже позитивні. По передплаті замовив швидку доставку, товар був у мене вже за 1 годину. Рекомендую і дякую.
Dantalian рекомендує цей магазин
2 квітня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3T (CP.EN.00000415.01), Замовлення №i11187

Швидко і без проблем придбав новий коптер
liolik80 рекомендує цей магазин
2 березня 2025 р.

Купив: dji 3 mini pro fly combo kit plus, DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus, Замовлення №11042

Товар якісний, та такий як вказано на сайті.( з пломбами виробника). Відправлено швидко , без зайвих питань. Задоволений.
Serg Silver рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №i10918

Швидко та професійно відповіли на всі питання, пов'язані з товаром. Все спілкування зайняло декілька хвилин і товар був заброньований. Ніякої затримки, як то - "ну, товар є, але привеземо завтра чи пізніше" не було . Менеджер Артем зі своєю справою впорався на 5+! Рекомендую.
Khristoforov Alexander рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic with RC Remote (CP.MA.00000554.01), Замовлення №11864

Магазин працює дуже чітко. Відправ день в день, перезванюють і консультують,так як багато товарів для військових і потрібна точність, уточнюють всі деталі. Беру не перший раз, все перевіряють перед відправкой і по моїй проханню робили фото.
rn_ogneslav рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №10678

Швидке реагування на замовлення, професійні та зацікавлені менеджери. Повністю задоволений товаром та сервісом. Обов?язково ще звернусь до цього магазина. Доречі, дуже конкурентні ціни))
Филипп Бойко рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Оренда Meta Quest 3, Замовлення №без номеру

Якість товару відмінна, сервіс перевершив усі очікування. Все було зроблено вчасно як і домовились. Окрема подяка менеджеру Ярославу за закачені в окуляри додатки, багато з них виявилися справді класними. Рекомендую цього продавця для оренди VR окулярів.
novik.vlad рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №i10532

Алекс Гаврилюк рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Окуляри віртуальної реальності Pico 4 Ultra 12/256GB, Замовлення №0132840

Великий асортимент VR гаджетів і аксесуарів, професійний підхід, хороше обслуговування. Окрема подяка менеджеру Ярославу !
SparkenV рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 1 TB Carbon Black, Замовлення №9316

Замовив в цьому магазині xBox. Можу рекомендувати цей інтернет-магазин для покупок, оскільки досвід був позитивним і без зауважень. Відправили швидко. Товар відповідав опису. Користуюся вже кілька місяців. Зауважень немає