Купив: Робот Emo Go Home Інтерактивний вихованець для дому, Замовлення №11523
Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3T (CP.EN.00000415.01), Замовлення №i11187
Купив: dji 3 mini pro fly combo kit plus, DJI Mini 3 Pro Fly More Kit Plus, Замовлення №11042
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №i10918
Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic with RC Remote (CP.MA.00000554.01), Замовлення №11864
Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №10678
Купив: Оренда Meta Quest 3, Замовлення №без номеру
Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №i10532
Купив: Окуляри віртуальної реальності Pico 4 Ultra 12/256GB, Замовлення №0132840
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 1 TB Carbon Black, Замовлення №9316