Відгуки про Era in Ear

Владислав Москалець рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: USB аудіоінтерфейс Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen, Замовлення №28162

Прекрасний магазин. Я дуже часто захожу туди щоб відчути преміальну атмосферу. Дуже привітливий і професіональний персонал. Єдине місце де я нарешті розумію для чого мені звук у вухах. Все що я купував у вас залишилось і працює вже більше шести років. Дяка
windn рекомендує цей магазин
7 квітня 2026 р.

Купив: Балансный кабель Optima для Sennheiser HD 560S, Замовлення №18405

Ребята изготовляют классные кабели для наушников, мне очень нравится когда наушники работают по балансу 4.4мм и касомный кабель реально улучшает звучание. Рекомендую магазин и мастерскую. Всем доволен.
Vlad Davydenko рекомендує цей магазин
29 березня 2026 р.

Купив: RCA кабель, Замовлення №215070

Дуже швидка доставка, товар високої якості
r-type рекомендує цей магазин
29 березня 2026 р.

Купив: Mova The One, Замовлення №214770

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Andrey V рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Bowers & Wilkins Px8 S2 Onyx Black, Замовлення №215138

Товар був в наявності згідно сайту, продавець швидко зв?язався та відправив товар.
Heorhii Chyrkov рекомендує цей магазин
27 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser HDB 630, Замовлення №214040

вже 12 років мабуть замовляю в них навушники. швидко підтвердили, відправили, в наяві, нові навушники, все як пишуть. фото коробки бо навушники вже не хочу знімати.
Відповідь представника «Era in Ear»
Дуже дякуємо що залишаєтесь з нами! Бажаємо більше приємних аудіофільских вражень!
Павло Калашников рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: ЦАП Topping D10s Silver, Замовлення №6267460670

Покупка пройшла на вищому рівні. Так само, як і раніше в магазині Era in Ear. Придбаю товар в іншому магазині тільки якщо в Era in Ear не буде в наявності або чекати треба більше тижня.
Ihor-pazuk рекомендує цей магазин
21 лютого 2026 р.

Купив: Акустична система KEF Q3 META Walnut, Замовлення №213743

Чудовий магазин аудіотехніки. Хлопці розуміють що продають, та дають дуже ціні поради при підборі. Дуже раджу цей магазин!
Олександр1234567 рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Амбушури HD280 Pro (пара), Замовлення №213276

Купував амбушури, попутньо ще послухав навушники. Дуже приємна атмосфера в магазині, ввічливий консультант, все показав та підказав, також дякую консультанту що розмовляв зі мною по телефону. Широкий асортимент, не знаю як можна купувати не послухавши! Давно вже тут купую, все подобається.
DuskRendezvous рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: FiiO JA11 TC Black, Замовлення №#213025

Товар був переданий для доставки вже через 30 хвилин після замовлення, приємно здивувало, враховуючи що це було ввечері, отримав товар вже зранку наступного дня, вдячний за високоякісне та швидке обслуговування