Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) Tecno TR210, Замовлення №6679066
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: 4G/3G Wi-Fi роутер Xiaomi F490 Безлімітний інтернет, Замовлення №692202
Купив: 4G/3G Wi-Fi роутер Xiaomi F490 Безлімітний інтернет
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: OPPO A53 4/64GB Fancy Blue, Замовлення №480106
Сподобалося: наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Купив: 1 х 4G/3G Wi-Fi роутер ZTE MF920T Безлімітний інтернет, Замовлення №324788
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Стартовий пакет lifecell Лайфхак, Замовлення №126322
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Стартовий пакет lifecell eSIM, Замовлення №102504
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Навушники TWS Xiaomi AirDots Black (TWSEJ04LS), Замовлення №106324
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Смартфон Lenovo Vibe P1m (Black)
Сподобалося: відповідність ціни, видача товару на складі
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Смартфон Samsung G930FD Galaxy S7 32GB Black (SM-G930FZKU)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару