Купив: Нагрудний датчик пульсу Garmin HRM-Dual 010-12883-00, Замовлення №330520536
Купив: GPS-навігатор багатоцільовий Garmin eTrex SE (010-02734-00), Замовлення №329578290
Купив: Мікрофон студійний Behringer TM1, Замовлення №328768195
Купив: Фітнес-браслет Garmin Vivosmart 5 Black (Large) (010-02645-14/04), Замовлення №265603100
Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 2 Plus Cream Gold S. Steel Bezel w. Ivory Case and S. Band (010-02496-02/12), Замовлення №228727297
Купив: Ваги підлогові електронні Tanita BC-730 White, Замовлення №226064154
Купив: Tanita RD-545-SV
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Автомобільний відеореєстратор Garmin Dash Cam 66W (010-02231-15)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Купив: Razer Sairen X
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: GPS-навігатор для вантажівок