Купив: Гра Nintendo Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Російська Озвучка Новий, Замовлення №CT-281898
Купив: ГРА NINTENDO SWITCH THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM, Замовлення №СТ-280403
Купив: Гра Sony PlayStation 5 The Last Of Us Part II Remastered, Замовлення №НФНФ-075817
Купив: Porsche hot wheels , Замовлення №CT-284059
Купив: НАБІР МАНҐА БЕРСЕРК ТОМ 1 І ТОМ 2 МІУРА КЕНТАРО, Замовлення №СТ-281158
Купив: Гемпад ps5, Замовлення №НФНФ-075116

Купив: Окуляри віртуальної реальності Meta Quest 3 512GB, Замовлення №НФНФ-073490
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Гра «Не п?яні друзі», Замовлення №263148
Купив: Horizon Zero Dawn Remastered PS5, PS5 The Last of Us Part I PS5, Замовлення №259831

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Digital Edition 825GB, Замовлення №№259589