Купив: Terra Incognita Vertex Pro 80 / зеленый/серый, Рюкзак експедиційний Terra Incognita Vertex Pro 80 / зелений/сірий, Замовлення №313397
Сподобалося: відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити:
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail
Купив: Сумка поясная мужская CAT Urban Active черный (83787.01), Замовлення №516956
Сподобалося: відповідність ціни
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Хотів купити: Рюкзак міський Piquadro Coleos / blue (CA2943OS36_BLU)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail
Купив: Органайзер для одежды Eagle creek
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Замовлення №200527
Купив: Чемодан на 2 колесах Travelite PORTOFINO Anthracite L 81, Замовлення №823356
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Замовлення №708293
Купив: Travelite Derby (TL087549-20)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Рюкзак міський X-Digital Arezzo 316 Black (XA316B), Замовлення №302820
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару