Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 292

за 6 міс 3
за 12 міс 5
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (292)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Serhii Yaroshovets рекомендує цей магазин
9 лютого 2024

Купив: Xiaomo Mi tv stick 4k, Замовлення №22996

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Хороший магазин і дуже класна оператор, допомогла організувати сюрприз для рідних. Роздрукувала відкриту з вітаннями не дивлячись на те що не має по замовчанню такої опції. Рекомендую!
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам за ці хороші слова! Приємно, що від покупки у Вас залишились тільки позитивні враження. Щось потрібно буде - звертайтесь, а з нас вже будуть додаткові бонуси та знижки, як постійному клієнтові =) З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Юлічка Волошин рекомендує цей магазин
5 лютого 2024

Купив: Смартфон Redmi Note 12 8/256GB Onyx Gray, Замовлення №100 793

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дуже задоволена і вдячна магазину "Nimpha" за швидку доставку телефону Xiaomi 13(цієї моделі не було в наявності) Ввічливий персонал. Рекомендую!
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук про Ваш досвід співпраці з нами. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha.
Яро Кос не рекомендує цей магазин
4 лютого 2024

Хотів купити: Смартфон iPhone 13 Pro Max 128GB Gold (MLL83)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

Замовив для дружини Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Gold (новий), №23286. по ціні 44 299 грн. На точці видачі в м.Хмельницький нам намагалися впарити б/в телефон по ціні нового. Пом'ята коробка, яка заклеєна з двох сторін скотчем... І це по ціні нового телефона... 44 299 грн... Телефон ми звісно не придбали. НЕ рекомендую даний магазин.
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні за відгук. Перепрошуємо за таку ситуацію. Відділ контролю якості вже розбирається. Ми все переглянемо, і менеджер з Вами зв'яжеться. А також, приймемо міри, щоб такого в майбутньому не повторювалось. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Viktor Vizl не рекомендує цей магазин
29 січня 2024

Купив: Материнська плата B450 AORUS ELITE V2, Замовлення №2567910

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару

Зовсім не рекомендую, якщо у вас щось зламється навіть не розраховуйте на сервіс, я так витратив 2 місяці без толку, придумають міліони причин, я дуже розчарований, тому що колись був хороший машазин Також вказують що товар в наявності, в реальності треба чекати
Відповідь представника «Nimpha»
Прикро, що у Вас склалось таке враження, але ми змушені вірити АВТОРИЗОВАНОМУ сервісному центру, який надав заключення, що материнська плата повністю робоча. Хотіли з Вами вирішити мирно, запропонували Вам хорошу альтернативу, хотіли навіть піти не по загальній процедурі, щоб вирішити цю проблему, були готові навіть до заміни, але Ви дуже негативно були налаштовані, і окрім погроз в нашу сторону більше нічого не хотіли чути. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Я витратив 2 місяці на ваш «сервісний центр», пропонував, якщо ви кажете що вона робоча - обміняйте на іншу робочу, ви сказали що я багато БАЗІКАЮ, те що я казав що поламаю цюп лату у вас в магазині це не погроза вам, це те що я зроблю, вона моя поки тож можу собі дозволити
29 січня 2024 Відповісти
Іринааааа рекомендує цей магазин
9 січня 2024

Купив: Смартфон iPhone 14 Pro Max 256GB Silver (MQ9V3), Замовлення №100670

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дуже дякую магазину, нещодавно купила айфон 14 про Макс, ще не користувалася, але вже налаштувала і поки задоволена, все працює швидко, сподіваюсь що я не розчаруюсь в товарі
Відповідь представника «Nimpha»
Можете бути впевнені, що все буде гаразд =) Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук про Ваш досвід співпраці з нами. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Дарья Мейер не рекомендує цей магазин
25 грудня 2023

Хотів купити: Планшет iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

Обрала магазин бо ціна була нижча ніж у інших продавців, але товару немає у наявності. Альтернативу не запропонували. Дуже шкода (
Відповідь представника «Nimpha»
Доброго дня. Так, дійсно у нас було помилкове ціноутворення на групі товарів iPad, програмісти вже працюють над вирішенням цієї проблеми. Альтернативні варіанти скинули Вам. Перепрошуємо за незручності. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
GrotTank рекомендує цей магазин
12 грудня 2023

Купив: Smart-stick медіаплеєр Mi TV Stick 4K (MDZ-27-AA), Замовлення №22534

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Відповідь представника «Nimpha»
Дякуємо, що залишили відгук! З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Sereg Sh рекомендує цей магазин
14 листопада 2023

Купив: Смарт годинник IMILAB W02 Black, Смартгодинник, Смарт-годинник W02 Black, Замовлення №100544

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Отличный магазин, с менеджером уточнили все вопросы. Быстро отправили, все тщательно запаковали. Часы именно глобальная версия. Покупкой доволен.
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук про Ваш досвід співпраці з нами =) З Повагою, інтернет-магазин Nimpha.
Android TV рекомендує цей магазин
3 листопада 2023

Купив: Чохол Huawei P Smart+ Magic Case Purple, Замовлення №22500

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Хочу подякувати: ввічливий менеджер, все пояснив, хороша упаковка, відправили раніше, я дуже задоволений!
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам за ці хороші слова! Приємно, що від покупки у Вас залишились тільки позитивні враження. З Повагою, інтернет-магазин Nimpha
Serhii Shovkoplias рекомендує цей магазин
7 жовтня 2023

Купив: ДБЖ, MARSRIVA ЧИСТИЙ СИНУС, 1500ВА/1200ВТ(145В/275В) (MR-UF1500P-H), Замовлення №22301

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

...розгорнути
Відповідь представника «Nimpha»
Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук про Ваш досвід співпраці з нами. Карточку товару зі всіма характеристиками ми покращимо, щоб було більше інформації З Повагою, інтернет-магазин Nimpha