Відгуки про Teplovuk

Иван Лобода рекомендує цей магазин

Купив: Насос для підвищення тиску , Замовлення №Не помятаю

Рекомендую даний інтернет магазин. Працюють чесно і бистро.
Tatiana Ohinska рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Насос підвищення тиску Optima PT15-15. Замовлення №1759. , Замовлення №№1759

Арина Баштанник рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: ДобрРушникосушка Laris Зебра Комфорт ЧФ8 500 х 800 Е (77700095) праве, Замовлення №1768

Зручна сушка, дешевше ніж на інших сайтах. Все прийшло вчасно, в повній комплектації. Зручно, що є різні режими і таймер
Andrii Р рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Поверхневий відцентровий насос Optima JET150 (000005348), Замовлення №1745

Купую в цьому магазині не перший раз, подзвонив по телефону в магазин - підібрали насос. Все сподобалось і ціна і швидкість обробки замовлення!
Дмитро рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р. На модерації

Купив: Дмитро. Ви купували в нас Водонагрівач Atlantic Steatite Cube VM 100 S4 C (1500 W), Замовлення №1717

Хороший магазин, бойлер - підійшов ідеально Користуюсь приблизно місяць, нічого поганого сказати не можу
O. Stokoz рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р. На модерації

Купив: Циркуляційний насос опалення Optima OP15-60 130 (000009085), Замовлення №1707

Сергей Палий рекомендує цей магазин

Купив: Котел газовий АТЕМ Житомир-3 КС-Г-012 СНB. , Замовлення №1681

Дмитрий Платонов рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Teplovuk, Водонагрівач TESY Dry 80 л.(CTVOL 804416D D06 TR) 305097, Замовлення №1686

Дмитро Ярина рекомендує цей магазин

Купив: Рушникосушка, Замовлення №1691

Відправили без проблем, прийшло в цілісності, ціна приваблива
Анатолий Крамарчук рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Кухонна мийка Mixxus Premium MH7545-SET-05 MICRO DECOR Nano-Silver (MX9635), Замовлення №1667