Купив: Насос для підвищення тиску , Замовлення №Не помятаю
Купив: Насос підвищення тиску Optima PT15-15. Замовлення №1759. , Замовлення №№1759
Купив: ДобрРушникосушка Laris Зебра Комфорт ЧФ8 500 х 800 Е (77700095) праве, Замовлення №1768
Купив: Поверхневий відцентровий насос Optima JET150 (000005348), Замовлення №1745
Купив: Дмитро. Ви купували в нас Водонагрівач Atlantic Steatite Cube VM 100 S4 C (1500 W), Замовлення №1717

Купив: Циркуляційний насос опалення Optima OP15-60 130 (000009085), Замовлення №1707
Купив: Котел газовий АТЕМ Житомир-3 КС-Г-012 СНB. , Замовлення №1681
Купив: Teplovuk, Водонагрівач TESY Dry 80 л.(CTVOL 804416D D06 TR) 305097, Замовлення №1686
Купив: Рушникосушка, Замовлення №1691
Купив: Кухонна мийка Mixxus Premium MH7545-SET-05 MICRO DECOR Nano-Silver (MX9635), Замовлення №1667