Купив: Електропростирадло Beurer TS 17, Замовлення №111
Купив: Пульсоксиметр Beurer PO 45, Замовлення №13670
Купив: Електричне простирадло Imetec Adapto Grey подвійне, Замовлення №1263

Купив: Ковдра обтяжувана сенсорна CURA OF SWEDEN, Замовлення №6543567
Купив: тепловентилятор Prime Technics HFV-H 210, Електропростирадло Imetec Scaldasonno Premium R1403, Замовлення №1346

Купив: Електропростирадло Beurer UB 33, Замовлення №882

Купив: Електроковдра Beurer HD 150 XXL Nordic Taupe, Замовлення №12456

Купив: Електроковдра Beurer HD 75 Taupe, Замовлення №12534
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Електропростирадло Beurer TS19, Замовлення №12549
Купив: Простирадло електричне Beurer TS 26,, Замовлення №777