Відгуки про Beurer.biz.ua

Дарія Коваленко рекомендує цей магазин
17 квітня 2026 р.

Купив: Електропростирадло Beurer TS 17, Замовлення №111

Товар був в наявності, швидко відповіли на питання, відправили в той же день. І ціна приваблива. Рекомендую продавця! ?
Екатерина Харченко рекомендує цей магазин

Продавець компетентний. Рекомендую.
Катя Николаева рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Ковдра обтяжувана сенсорна CURA OF SWEDEN, Замовлення №6543567

Угода пройшла добре, все сподобалося, уважний продавець, товар гарної якості, дуже раджу!
Syozik Production рекомендує цей магазин
25 січня 2026 р.

Купив: тепловентилятор Prime Technics HFV-H 210, Електропростирадло Imetec Scaldasonno Premium R1403, Замовлення №1346

Покупаю в этом магазине уже не в первой, рекомендую... Отправка быстрая продавец компетентен
Igor Gybalo рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Купив: Електропростирадло Beurer UB 33, Замовлення №882

Купляв в магазині Електропростирадло Beurer UB 33 . Сподобалось професійна консультація співробітника магазину. Гнучка система знижок . Заказ виконано вчасно. Дуже дякую.
Відповідь представника «Beurer.biz.ua»
дякую за замовлення, бажаю міцного здоров'я та тепла у вашому домі!
Светлана Попова рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Електроковдра Beurer HD 150 XXL Nordic Taupe, Замовлення №12456

Грамотная консультация, подбор товара, отправка в день заказа. Очень довольна. Рекомендую
Представник магазину «Beurer.biz.ua»
Дякую, що обрали нашу компанію, нехай працює довго і принесе багато задоволення!
1 листопада 2025 р. Відповісти
Богдан Гринченко рекомендує цей магазин
28 жовтня 2025 р.

Купив: Електроковдра Beurer HD 75 Taupe, Замовлення №12534

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Прекрасний магазин, замовив ковдру за ціною 1888 грн, при середній ціні 3000 по хотлайну, думав відмовлять по наяності або замінять ціну в процессі оформлення, тощо. Наступного дня написали, уточнили по доставці, буде в кінці тижня, по ціні як і було в замовленні, чудово. Ковдра прийшла, перевіри на пошті, працює, прекрасно гріє навіть у холодній квартирі, рекомендую магазин.
Sw X рекомендує цей магазин
25 жовтня 2025 р.

Купив: Електропростирадло Beurer TS19, Замовлення №12549

Була приємно здивована якістю обслуговування. Допомогли з вибором і вже наступного дня я отримала свою посилку на НП.
Анжелика Марий рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Простирадло електричне Beurer TS 26,, Замовлення №777

Найвища оцінка інтернетмагазину! Планувала купити електроковдру, знайшла магазин на Хотлайн через фільтр "найнижча ціна". Менеджер уважно вислухавши наші побажання і цілі використання , порадив придбати електропростирадло, за що йому безмірно вдячна, бо це було найкраще рішення. Дуже задоволені, дійсно покупка року! Окремо хочу відмітити роботу менеджера магазину: все дуже приємно, ввічливо, професійно. Швидка доставка, накраща ціна. Дякую величезне!