Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic O\'Pro Turbo VM 050 D400-2-B (841211)
Купив: Двері для лазні та сауни Tesli Briz Sateen 1900х700, Замовлення №65668
Купив: Радіатор панельний Terra Teknik 11VK 500x1100 (нижнє підключення), Замовлення №66236
Купив: Kawmet w6, Топка, Замовлення №65196

Купив: Котел електричний Tenko Мини 4,5 220 (49020), Замовлення №65134

Купив: Радіатор панельний Terra Teknik 22K 500x700 (бічне підключення), Замовлення №65163
Купив: Сталевий радіатор KALITE 22 бік 300х2200, Замовлення №65079
Купив: Піч-камін Plamen Aria-black, Замовлення №64071