Відгуки про Leyka.com.ua

Андрій рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Котел газовий стандартний Beretta CITY 24 C.S.I. (20087846), Замовлення №2410313

Юрій Бондарчук рекомендує цей магазин
30 квітня 2025 р.

Купив: Сталеві радіатори Kellite та Terra Teknik, Замовлення №№ 31

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купував Чотири сталеві радіатори Terra Teknik та один радіатор Kallite. Радіатор Terra - чудово виглядають. Пакування заводське на висоті. Приємно здивований. Kallite - без пакування просто обмртаний плівкою. Прийшов на Нову пошту в риштуванні як наслідок виявлено пошкодження фарбування радіатора. Сподіваюсь не критичне. Взагалі магазином задоволений та рекомендую!
Aleksandr рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Сталевий радиатор Energy500?800 22тип, Замовлення №55225008

Покупкой остался доволен.Менеджер помог с выбором товара.Цена,качество товара и качество обслуживания на высшем уровне.Буду и дальше сотрудничать с магазином и рекомендовать знакомым.
Alex Lytvynov рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Сталевий радіатор TERRA Teknik CТАЛЬ,11 к 500x700, нижнє, Замовлення №61022

Замовляв сталевий радіатор увечері після закінчення робочого часу - зранку подзвонили, узгодили деталі і зранку наступного дня замовлення доставили на адресу. В комплекті до радіатора були навіть перчатки )) Дякую!
Lev Volevsky рекомендує цей магазин
23 березня 2025 р.

Купив: Димохід, Замовлення №60855

Отличные цены и обслуживание. Менеджер всегда на связи, быстрая отправка, все бузепречно. Буду рекомендовать.
Юля Солонцева рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Радіатор Hi-Therm pro 22 тип 500x1400 (бічний), Замовлення №60729

Хороша ціна, швидка передача замовлення на доставку, вічливі і чіткі менеджери, рекомендую до співпраці!
Павло Реміханов рекомендує цей магазин
21 лютого 2025 р.

Купив: Сталевий радіатор TERRA Teknik CТАЛЬ,22 к, Котел газовий стандартний (парапетний) Корди Вулкан АОГВ-12 ПЕ, Замовлення №60134

Дякую велике менеджеру за консультацію та підказки. Спрацювали швидко. Товар відправили в той же день і вже в обід мені привезли все замовлення!!!
Катерина рекомендує цей магазин
18 лютого 2025 р.

Купив: Immergas Eolo Star 24 4 E, Замовлення №60005

Рекомендую! Дуже сподобались і сервіс і якість і швидкість обслуговування. Корисні поради і консультації до товару і доставки. Швидка і безкоштовна доставка.
Світлана Крошка рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Фасовочные, Фасовочные пакеты, Замовлення №329643243

Швидка доставка, гарна якість.
Богдан Сабодашко рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Радіатор опалення Terra Teknik 22K 500x1000, Радіатор опалення Terra Teknik 22K 500x1200, Замовлення №58789