Купив: Котел газовий стандартний Beretta CITY 24 C.S.I. (20087846), Замовлення №2410313
Купив: Сталеві радіатори Kellite та Terra Teknik, Замовлення №№ 31
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Сталевий радиатор Energy500?800 22тип, Замовлення №55225008
Купив: Сталевий радіатор TERRA Teknik CТАЛЬ,11 к 500x700, нижнє, Замовлення №61022
Купив: Димохід, Замовлення №60855
Купив: Радіатор Hi-Therm pro 22 тип 500x1400 (бічний), Замовлення №60729
Купив: Сталевий радіатор TERRA Teknik CТАЛЬ,22 к, Котел газовий стандартний (парапетний) Корди Вулкан АОГВ-12 ПЕ, Замовлення №60134
Купив: Immergas Eolo Star 24 4 E, Замовлення №60005
Купив: Фасовочные, Фасовочные пакеты, Замовлення №329643243
Купив: Радіатор опалення Terra Teknik 22K 500x1000, Радіатор опалення Terra Teknik 22K 500x1200, Замовлення №58789