Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica S ECAM 22.115.B, Замовлення №77367
Купив: Кавомашина автоматична Saeco New Royal OTC, Замовлення №23425235
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, Замовлення №95965
Купив: Euroeco Одноважільний змішувач для раковини M-Size (24269001), Замовлення №75232
Сподобалося: наявність, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Монітор MSI 31.5, Замовлення № #74982
Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. multi-styler and dryer Straight+Wavy Vinca Blue/Topaz (533670-01), Замовлення №94931
Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-650.0), Замовлення №68033
Купив: Dreame D9 MAX White Gen 2, Замовлення №73841
Купив: Духова шафа Beko BBIS17300BCS, Замовлення №73950
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony Playstation 5 Pro 2TB (711719595915), Замовлення №67714