Відгуки про Tehnopostavka

Katerina Matveeva рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-650.0), Замовлення №81881

Купила пароочисник Karcher SC 3 EasyFix і дуже задоволена покупкою. Менеджер досить швидко все підтвердив, після оплати зразу відправили замовлення.Буду рекомендувати цей магазин. Дякую!
Виктория Волик рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Тостер Philips HD2637/90, Замовлення №58569

Ara_sh рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Електрична зубна щітка Oral-B Pro2 2000 Sensi UltraThin D501.513.2, Замовлення №80429

+Есть оплата частями от моно. +Отправили оперативно.
Игорь Шалаев рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: LG OLED48C4, Замовлення №58445

Усе прийшло вчасно, ціле та робоче! Персонал вічлевий! Рекомендую цей магазин!
titanik рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Купив: батарейні мініпилки 3 шт., Замовлення №вже не пам`ятаю

Влітку замовив декілька дешевих дешманських мініпилок. Прийшли в повній комплектації з заповненими гарантійками. Повністю відповідають опису і фото на сайті магазину, працюють норм, поки що я задоволений. Відправляли декілька днів, але про це попередили, коли підтверджували замовлення по телефону.
Gennady Uyazdovsky рекомендує цей магазин
7 грудня 2024 р.

Купив: Braun Oral-B iO Series 6 iO, Замовлення №м55662

Купив Braun Oral-B iO Series 6 iO Доставили швидко, все у комплекті.
Олександр Грицай рекомендує цей магазин
2 грудня 2024 р.

Купив: Мультиварка Rotex RMC504-W International, Замовлення №54682

Купував у них мультиварку Rotex RMC504-W International. Отримав її і з нею все добре. Дуже задоволений.
Vitalij NaStenko рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Спортивний годинник Garmin Enduro 3 (010-02751-01/00), Замовлення №#53796

7.11.2024 ввечері оформлено, 8-го відправили, 9 приїхав, 10 отримав. Годинник новий - з пломбою. Папірці в наявності. Магазину ДЯКУЮ!
StanS рекомендує цей магазин
14 листопада 2024 р.

Купив: Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Замовлення №54369

Замовив без проблем через сайт, швидко зв'язались, швидко відправили - все чудово, дякую!
Максим Гнатишин рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.