Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-650.0), Замовлення №81881
Купив: Тостер Philips HD2637/90, Замовлення №58569
Купив: Електрична зубна щітка Oral-B Pro2 2000 Sensi UltraThin D501.513.2, Замовлення №80429
Купив: LG OLED48C4, Замовлення №58445
Купив: батарейні мініпилки 3 шт., Замовлення №вже не пам`ятаю
Купив: Braun Oral-B iO Series 6 iO, Замовлення №м55662
Купив: Мультиварка Rotex RMC504-W International, Замовлення №54682
Купив: Спортивний годинник Garmin Enduro 3 (010-02751-01/00), Замовлення №#53796
Купив: Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15, Замовлення №54369
Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F (100-000000597), Замовлення №59001230056107