Купив: Seiko 5 Sports Field SRPJ85K1, Замовлення №39667

Купив: Casio Celviano AP - S450, Замовлення №40263

Купив: Чоловічий годинник Tissot PRX T137.410.11.041.00, Замовлення №40215

Купив: Чоловічий годинник Tissot Supersport Chrono T125.617.16.051.01, Замовлення №12345

Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP120X Black (AT-LP120XBK), Замовлення №40175

Купив: Портативна колонка JBL Flip 5 Black (JBLFLIP5BLK), Замовлення №40223

Купив: https://techzone.com.ua/zapalnichka-zippo-207-skull-and-angel-emblem-49442/p1303034/, Замовлення №40204

Купив: фонокоректор Fezz Audio Gratia mm/mc, Замовлення №№40136
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Argon Forte A5 wifi, Замовлення №39982

Купив: Годинни Tissot TRX mini, Замовлення №39300
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек