Відгуки про Techzone

hentax рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Seiko 5 Sports Field SRPJ85K1, Замовлення №39667

Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що Ви користуєтесь послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Павло рекомендує цей магазин

Купив: Casio Celviano AP - S450, Замовлення №40263

Чудовий магазин Techzone! Купували піаніно Casio Celviano — дуже задоволені покупкою. Обслуговування на високому рівні, менеджери ввічливі та уважні. Доставка швидка й без проблем. Рекомендуємо!
Крапка рекомендує цей магазин

Купив: Чоловічий годинник Tissot PRX T137.410.11.041.00, Замовлення №40215

Перед замовленням зв'язався з менеджером для того, аби уточнити наявність моделі і терміни відправки. Все підійшло, менеджер допоміг оформити замовлення і відправили, на хвилину, протягом однієї години (Настільки швидкої відправки не згадаю). По товарку - купував годинник, все нове, в заводському пакуванні, в плівках, ціна відповідає хотлайну. Загалом, рекомендую
Дмитрий Субботин рекомендує цей магазин
19 січня 2026 р.

Купив: Чоловічий годинник Tissot Supersport Chrono T125.617.16.051.01, Замовлення №12345

Рекомендую цей магазин, годинник привезли в обіцяний строк, ціну не підвищували навіть не дивлячись на те що доллар виріс в ціні, ще й додаткову знижку зробили за очікування. Особлива подяка менеджеру Каріні, дуже професійна та приємна дівчина!!!
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що Ви користуєтесь послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
b1ot3kk рекомендує цей магазин
16 січня 2026 р.

Купив: Програвач вінілових дисків Audio-Technica AT-LP120X Black (AT-LP120XBK), Замовлення №40175

Дякую магазину, все швидко, в наявності і ціна відповідала тутешній
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтесь послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Роман Красников рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Портативна колонка JBL Flip 5 Black (JBLFLIP5BLK), Замовлення №40223

Зручний магазин музичної техніки з хорошим сервісом. Менеджер ввічливий, швидко допоміг з вибором і оформив замовлення. Приємний досвід, рекомендую.
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Роман! Дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтесь послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Julia Shatarskaya рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р.

Купив: https://techzone.com.ua/zapalnichka-zippo-207-skull-and-angel-emblem-49442/p1303034/, Замовлення №40204

Большое спасибо Techzone Делала заказ через сайт , небыло в наличии , менеджера предложили сделать под заказ по определенным срокам Сделали все без проблем , очень приятно , что , есть така обратная связь Буду заказывать еще и рекомендовать знакомым
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Юліє! Дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтесь послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Valer4k39 рекомендує цей магазин
10 січня 2026 р.

Купив: фонокоректор Fezz Audio Gratia mm/mc, Замовлення №№40136

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

iMiha рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Argon Forte A5 wifi, Замовлення №39982

Вирішив оновити собі Hi-FI колонки, запит був на активні колонки з висотою до 300мм. В усіх магазинах однакова ціна, тому обирав магазин той що ближче до мене, щоб оперативно забрати товар. Також мені важлива наявність офісу, що більш надійно при вирішенні сервісних питань. Зранку зробив замовлення, в той самий день, о 17-00 мені повідомили що товар вже готовий до видачі. Забрав колонки, Argon Audio Forte A5 wifi, товаром дуже задоволений, вважаю це найкраще що можна придбати за мій бюджет.
Відповідь представника «Techzone»
Anna-Mariya Kryvoruchko не рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Годинни Tissot TRX mini, Замовлення №39300

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Зробили замовлення 28 листопада. Подзвонили, повідомили що товар лише під замовлення і очікувати 3-4 тижні, ми погодились. Далі - тиша. 23 грудня сказали що до Нового Року буде 2 січня сказали що відправка в понеділок (5 січня) Сьогодні, 6 січня, сказали що товару нема в наявності і не буде Зіпсоване свято, подарунок і настрій Обходіть стороною цей магазин
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня. Номер вашого замовлення №39300 неправильний. Будь ласка, вкажіть правильний номер вашого замовлення.
Ви прікалуєтесь?)
14 січня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Techzone» відповів на коментар Anna-Mariya Kryvoruchko
Доброго дня. Ми перевірили номер вашого замовлення №39300 неправильний. Будь ласка, вкажіть правильний номер вашого замовлення
19 січня 2026 р. Відповісти