Відгуки про Techzone

SR SL рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: iFi Hip-Dac 3 Titanium, Замовлення №36817

Класний магазин. Широкий вибір якісної апаратури. Вчасна доставка. Та актуальні ціни. Я задоволений.
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
anyatkka рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 770NC White (JBLT770NCWHT), Замовлення №36478

Запропонували декілька варіантів тому що купляла в перше. Дуже сподобалось ставлення людей на іншій слухавці, дзвонила декілька разів)
Ikorka рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Портативна колонка Marshall Emberton II Cream (1006237), Замовлення №36765

Швидко відправили товар гарної якості
Dmitry Dusheiko рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: Arthuria Keylab 61 mk3, Замовлення №36661

Sergo Kl?pach рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Dynaudio, Стійки для акустики Dynaudio Stand 10, Замовлення №36642

Хороший магазин. Швидко замовив, отримав підтвердження і доставили наступного дня! Якість відповідає заявленій. Ніяких зауважень немає! Буду рекомендувати цей магазин!
Andrii Didenko рекомендує цей магазин
26 березня 2025 р.

Купив: марантц 612, Мережевий аудіопрогравач Marantz M-CR612 Black, Замовлення №3502

беру постійно в цьому магазині. основна причина неймовірно швидкі обробки замовлень. 90% замовлень по Києву доставили в той же день. на фоні загальної картини по інших магазинах це просто рівень GOD'S. Якщо б цей магазин був дівчиною, я б вже зробив пропозицію
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Андрію! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Дмитро Нестеров рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Купив: Програвач вінілу Lenco LBT- 345WA та Фронтальні акустичні колонки DALI Oberon 1 Black Ash, Замовлення №36468

Покупка здійснена чудово. Отримав швидку реакцію на питання. Приємно вражений додатковою знижкою. Доставка до вказаного місця. Швидко, вчасно і так як заявлено на сайті. Ще і кабель в подарунок) Можу сміливо радити цей магазин!
Відповідь представника «Techzone»
Доброго дня, Дмитро! Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку нашого сервісу. Ми дуже цінуємо, що ви користуєтеся послугами нашого магазину. Будемо раді допомогти Вам наступного разу!
Commentator рекомендує цей магазин
16 березня 2025 р.

Купив: Мультимедійна акустика Jamo S 801 PM White, Замовлення №35359

Dmytro Gryn рекомендує цей магазин
12 березня 2025 р.

Купив: Активна акустика Argon Audio Fenris A5 White, Замовлення №36306

На додачу до купленого раніше програвача вирішив спробувати ці колонки, на жаль, не підійшли. В магазині запропонували спробувати альтернативний варіант, коли він теж не підійшов без проблем день-в-день прийняли повернення та повернули гроші.
Artem Burykin рекомендує цей магазин
4 березня 2025 р.

Купив: Чоловічий годинник Seiko CS Dress SRPH89K1, Замовлення №36246

Перш ніж купити хотів поміряти годдиник, написав в телеграм, швидко відповіли, що можна під?їжджати до магазину та приміряти. Магазин знаходиться в БЦ, тому нас зустрів неймовірно приємний працівник, провів до офісу, дав поміряти годинник, пояснив як їм користуватися. Супер! Дякую!