Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Thule Landmark 70l, Замовлення №535439
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: шкільний ранець Kite Рюкзак шкільний каркасний Education DC comics DC21-555S
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Купив: чоловіча Vintage Сумка 14876 чоловіча шкіряна сіро-коричнева
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Купив: Дорожня сумка Travelite Basics Black (TL096277-01)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Валіза Lojel Essence (Lj-CF1366L_R)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Рюкзак Xiaomi Mi Light Moving Multi Backpack Black 20 л, Замовлення №535157
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, сервісна підтримка
Купив: Рюкзак міський Thule EnRoute Backpack 13L / monarch (3203431), Замовлення №517806
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Рюкзак Osprey Daylite Plus 20л O/S 009.1634, Замовлення №174848
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail