Відгуки про Cthp

Ігор Єрусланов не рекомендує цей магазин
Вчора

Хотів купити: ASUS TUF Gaming F16 FX607JV (FX607JV-N3138)

Намагався поспілкуватися з консультантом стосовно наявності, характеристик та умов. На першому номері, вказаному у розділі Контакти, двічі отримав різкі відповіді, що я вже дзвонив, мої 2 останні цифри номеру вона вже знає і нічого немає. Інший номер у робочий час не відповідає) Клієнтоорієнтування на рівні...
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня Ігор! - всі товари нові та опломбовані від виробника - на нашому сайті вказані їх характерстики, опис, наявність - умови придбання під кожним фото товару Закріпили фото даного товару, передивіться і напишіть нам, що там саме Вам не зрозуміло? якої інформації Вам не вистачає? Приймемо це до уваги і доповнимо інформацію на сайті за Вашим бажанням. Про те, що за мить менеджер не відповів Вам, чи не встиг надати повну інформацію про товар їз 12 000 існуючих, чи особисто для Вас не почитав, те що написано на сайті, радимо додатково дивитися сайт виробника, так як там ще більш детальна інформація, ми вказали також про це на нашому сайті. Писати нам відгук - я не рекомендую цей магазин, так як мені по телефону не почитали що написано на сайті, мабуть не доречно, ми радимо Вам цей час витрачати на те, що б передивитися інформацію на сайті магазину а не витрачати час на відгуки і робити людям тільки зло! Коли у нас буде вказано на сайті - безкоштовна он лайн консультація від професіоналів, можливо тоді Ви і будите праві. А на разі вибачте нас за те що ми не задовольнили Вас у телефонній розмові Гарного Вам дня, чистого неба, і бережіть себе і своїх близьких!
Олександр Корнієнко рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Motorola Moto G75 8/256GB Charcoal Grey, Замовлення №237163204

Телефон прийшов з повним комплектом від виробника. Хороша підтримка менеджерів в соцмережах.
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня Олександр!! Дякуємо за відгук, бажаємо Вам гарного настрою, приємних покупок та мирного неба!
Юрий Криворучко не рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Хотів купити: Стандартний об'єктив Sigma AF 85mm f/1,4 DG HSM Art

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

bearrailgun не рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Хотів купити: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 4 TB (MZ-V9P4T0BW)

На hotline.ua була вказана найнижча ціна. Оформив на сайті. Через 15 хвилин замовлення було автоматично скасовано, тому що нема на складі. Номер замовленния №237094268. Тільки витратив час.
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня)! Вас повідомили за 20 хвилин, що продали останню позицию перед Вами і товар вже видалений з сайту а на Хотлайні з наявності прибереться за 50-60 хвилин, та Ви нам написали матюкі у Вабер, не хочите повідомити чому? Ви втратили 1 хвилинку при замовленні у нас на сайті? то тому так себе поводите? дуже цікаво дізнатися, напишіть нам будь ласка, тільки бажано пристойними словами, а не так як нам у чаті! дякуємо за розуміння і бережіть себе
Yuriy Lebedev рекомендує цей магазин
17 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S22 8/128GB Phantom Black (SM-S901BZKD), Замовлення №237002591

Покупка пройшла на відмінно. Менеджер надавав консультацію і допомогу при виникненні питань. Головне - слова відповідали ділу. Можу тільки порадити компанію для співпраці!
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня Юрій! Дякуємо за відгук, бажаємо Вам гарного настрою, приємних покупок та мирного неба!
webproekt.oleg рекомендує цей магазин
17 грудня 2024 р.

Купив: Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3, Замовлення №236814922

Дякую магазину Cthp, по перше за адекватну ціну на ринку, на час покупки. Та по друге за адекватне спілкування, доставку товара у ідеальному стані. Все пройшло добре, ще раз дякую, та рекомендую магазин.
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня Олег! Дякуємо за відгук, бажаємо Вам гарного настрою, приємних покупок та мирного неба!
igor рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Мультимедійний проектор Epson EH-LS12000B (V11HA47040), Замовлення №237001771

Товар в наявності, швидка комунікація та відправка товару. Рекомендую.
Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня Ігор! Дякуємо за відгук, бажаємо Вам гарного настрою, приємних покупок та мирного неба
Host не рекомендує цей магазин
13 грудня 2024 р.

Хотів купити: Планшет Lenovo Tab P12 with Matte Display 8/128GB Wi-Fi Sage + Pen (ZAE30001UA)

Відповідь представника «Cthp»
Доброго дня! підкажіть будь ласка нам, Ви зробили замовлення? Який номер? На сайті ми не бачимо, чи у чому саме справа? Ви вже не раз нам ставите "не рекомендую")
Мороз Юрий рекомендує цей магазин
8 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S22 8/128GB Phantom Black (SM-S901BZKD), Замовлення №236911914

Купив S22. Все добре, дякую!
Відповідь представника «Cthp»
emelya.nos не рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Pro 14” Space Gray 2021 (MKGP3, Z15G0016D)

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Можливо магазин дуже крутий і виконує свої забовязання, але вже починаючи з третього повідомлення зясуовувати це немає ніякого бажання. Удачі на ринку, з таким спілкуванням вона вам знадобиться.
Представник магазину «Cthp»
Доброго дня Емелєя! Товари на складі, нові та опломбовані, від виробника, їдуть до Вас застраховані, закази на сайті приймаємо через корзинку. Всі ці умови вказали під кожним із товарів, все у описі під фото товару. Зараз часті пеербої зі світлом та звязком в Україні. Завжди є вибір при покупці, то ж не хвилюйтеся будьласка так за нас, Вам гарного дня і головне беріжіть себе та близьких
5 грудня 2024 р. Відповісти