Купив: Solar панелі 610Вт, Замовлення №12

Купив: Акумуляторна батарея Deye RW-F10.6, Замовлення №1873

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-6K-SG03LP1-EU WiFi, Замовлення №1832
Купив: Risen RSM40-8-410M Risen 9BB TITAN S, Монокристалічний модуль Risen RSM40-8-410M Risen 9BB TITAN S, Замовлення №b/n
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Купив: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR5-54HTH-435M, Замовлення №37
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Монокристалічна сонячна панель JA Solar JAM54D40-420/MB 420 Wp BF Bifacial, Замовлення №12
Купив: Монокристалічний модуль LONGi LR7-72HTH-620M, Замовлення №1719

Купив: Монокристалічна сонячна панель Risen RSM40-8-400M, Замовлення №20451024478165
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Солнечные панели Risen, Замовлення №1012

Купив: Монокристалічна сонячна панель Risen RSM144-10-600 BNDG NType TOPCon, Замовлення №132