Відгуки про Менерс

Антон Тихов рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Solar панелі 610Вт, Замовлення №12

Все добре та швидко. Дякую!
Андрей Кочерга рекомендує цей магазин
18 вересня 2025 р.

Купив: Акумуляторна батарея Deye RW-F10.6, Замовлення №1873

Відповідь представника «Менерс»
Добрий день. Дякуємо за замовлення. Стосовно ваших зауважень. 1. Фіскальний чек можно надавати в ел.вигляді , це все згідно діючих норм. Він офіційно проведений через касу. 2. Гарантійний талон Вам надали скрін і сказали , що цього достатньо для надання гарантії, потім за Вашим проханням Вам відправили його особисто. 3. Стосовно вимог сервісу-це також нормальна практика , коли є певні пункти, які треба додатково виконати , щоб отримати гарантію , це робиться для вашого же блага та зручності , щоб Ви як споживач не допустили помилок при першому підключенні. Ще раз дякуємо за замовлення та розуміння.
Ігор рекомендує цей магазин
11 серпня 2025 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-6K-SG03LP1-EU WiFi, Замовлення №1832

ціна найнижча на момент придбання, швидкий зворотній звязок, відправили на наступний день після замовлення, магазин рекомендую
shurmur рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: Risen RSM40-8-410M Risen 9BB TITAN S, Монокристалічний модуль Risen RSM40-8-410M Risen 9BB TITAN S, Замовлення №b/n

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек

Монокристалічний модуль Risen RSM40-8-410M Risen 9BB TITAN S 5 Шт доставили быстро, заказ делал по телефону и вайберу, с оплатой на карту цена оказалась на 130 грн больше заявленной 2420 грн на сайте , по 2550 грн за 5 панелей заплатил 12750 грн + доставка новой почтой. Рекомендую продавца.
Відповідь представника «Менерс»
Дякуємо за відгук, ціна дійсно змінилася, оскільки зменшився курс валют, через це виникла різниця. Ви коли купували, то ціна була такою, як Ви і сплатили.
Віталій К. рекомендує цей магазин
5 березня 2025 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель Longi Solar LR5-54HTH-435M, Замовлення №37

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

serhiy_kendys рекомендує цей магазин
5 березня 2025 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель JA Solar JAM54D40-420/MB 420 Wp BF Bifacial, Замовлення №12

В магазині гарні ціни, швидка доставка і чудова комунікація, рекомендую.
Dmitriy Musiychuk рекомендує цей магазин

Купив: Монокристалічний модуль LONGi LR7-72HTH-620M, Замовлення №1719

Чудовий сервіс та відношення до клієнта. Надали вичерпну консультацію. Одного дня замовив і оплатив, на наступний день вже отримав. Рекомендую!
Можливо когось цікавить вартість адресної доставки. За 4 панелі, разом з пакуванням нова пошта взяла 2800 грн.
5 березня 2025 р. Відповісти
Sasha Dzobak рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель Risen RSM40-8-400M, Замовлення №20451024478165

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

дякуємо!
Юрий Герасименко рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Солнечные панели Risen, Замовлення №1012

Відмінно працюють хлопці, я задоволений.
Дякуємо!
Sasha Shevchenko рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Монокристалічна сонячна панель Risen RSM144-10-600 BNDG NType TOPCon, Замовлення №132

Купив 5 панелей Risen RSM 144-10-600 BNDG NType TOPCon. Товари получив вчасно. Відправили швидко.Обслуговування на високому професійному рівні.Менеджер ввічливий.Доходчиво пояснив переваги даного виду панелей. Обслуговуванням задоволений цілком і повністю.
дякуємо!