Відгуки про КВІТКА

Ростислав рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Сокира-колун NEO Tools (2.2 кг) (27-033), Замовлення №103973

Купляв сокиру колун. Чудове обслуговування, відмінна ціна. Все сподобалось. Буду замовляти ще
Іван Князевич рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Купив: Болгарка (Кутова шліфмашина) Metabo WEV 850-125 (603611000), Замовлення №102278

Конюхов Витя рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Купив: Блок автоматики для генератора КВІТКА PRO ATS DG 25-40 (~3ф, 20-32 кВт) (110-7057), Замовлення №10003412

В важкий період без світла цей сервіс допоміг мені з блоком для генератора. Доставили швидко та вже працює на всі 100! Крутий сервіс! Ще раз дякую!
Малай Игорь рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Бензиновый генератор КВІТКА PRO SC4000E + масло (3.8 кВт) (110-7003), Замовлення №955635

Замовляв генератор. Все сподобалось. До даного сервіса зауважень немає тільки побажання розвиватись. Рекомендую!
Яяя1 рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Коронка Distar 10170085536, Замовлення №95569

Shevchenko Vlad рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Установка алмазного свердління GTM DK-182, Замовлення №100025

Купував установку алмазного свердління, все пройшло добре. Особлива вдячність менеджеру - ця людина на своєму місці, відповів детально абсолютно на всі мої запитання по товару! Швидка відправка. Від покупки в даному магазині тільки позитивні емоції!
Олексій не рекомендує цей магазин
29 серпня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Hyundai HHY 3050Si

Кнопка запит на знижку це обман
Важин Сергей рекомендує цей магазин
18 липня 2024 р.

Купив: Бензиновий генератор Bluetools BG3250M (220-7001), Замовлення №107013

Вражений швидкістю доставки та якістю обслуговування в цьому онлайн магазині. Замовив товар і вже на наступний день отримав його у відмінному стані.
OlehWM не рекомендує цей магазин
11 липня 2024 р.

Купив: Набір біт Bosch (27 шт. + ключ-тріскачка) (2607017160), Замовлення №9960

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек

купував тут так як було вказано - акція - безкоштовна доставка в підсумку - доставка платна Тобто інформація повністю не відповідає дійсності і таким чином вводять в оману А дарма, -1 клієнт ... до карми + менеджер старається ігнорити, ну це таке ...
Грач Александр рекомендує цей магазин
1 липня 2024 р.

Купив: Бензиновий генератор Квітка SC3500Е (110-7011), Замовлення №106694

Нормальний магазин. Розумна ціна, відправили навіть раніше за обіцяне. Рекомендую.