Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 20

за 6 міс 0
за 12 міс 1
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (20)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Сергей Пушкин не рекомендує цей магазин
28 серпня 2023

Хотів купити: Батареи

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відвантаження товару

Я не знаю кому можно рекомендовать этот магазин на сколько я тперпелив и сдержан но даже мой порог пнимания они переступили , я долго ждал заказ терпеливо читал все , прошло больше месяца , наконец то выслали но и тут они смогли привзойти себя выслали наложеным платежем хотя я неделю назад перевел деньги им на карту , и что теперь я 3 день не могу забрать заказ а менеджер не может нажать кнопку перевести деньги обратно этот магазин просто побил все рекорды
alexgrig2000 не рекомендує цей магазин
29 жовтня 2022

Хотів купити: decklink mini monitor

Сподобалося: відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

більш жахливого сервісу не зустрічав ніде. Телефоного зв.язку нема, листування з доби щоб тільки дізнатися про товар. Післе погодження усіх умов, товар не відправили.
ASSA09729971 не рекомендує цей магазин
4 жовтня 2022

Купив: Микрофон Boya BY-WHM8 Pro

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

В данном магазине был куплен микрофон Boya BY-WHM8 Pro. Подкупила хорошая цена, но сам сервис отвратительный, - данная экономия не стоит того. Крайне не рекомендую покупать, что либо в этом магазине. Сначала неделю отправляли заказ потом когда выяснилось, что с устройством проблемы затянули время 14 дней чтобы не было возможности сдать, обменять. Телефонной связи с ними нет,- только смс. Готовы подарить деньги?
Nikolina23 рекомендує цей магазин
1 листопада 2021

Купив: Blackmagic Design Teranex Mini - Smart Panel, Замовлення №20450458041012

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: не вказані

хороший магазин, низькі ціни дякую, що відповіли на всі мої питання терпляче та проконсультували надіюсь служитиме як слід
Alex Tanchik не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2021

Хотів купити: Aputure Amaran AL-HR672W, Студійне обладнання EZ Box+ II, Замовлення №13030

Сподобалося: оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність

Не рекомендую на них тратить время. Во-первых не перезванивают, надо самому связываться и уточнять, что с заказом. Во-вторых, ни одной позиции не оказалось в наличии.
Відповідь представника «REC»
Добрый день, Алексей! Спасибо за обратную связь, мы обязательно улучшим сервис благодаря Вашему отзыву. Ответы на заказы клиентов происходят в порядке очереди. В Вашем случае два товара из трех были сняты с производства производителем, мы убираем их из ассортимента, спасибо за бдительность!
Все три позиции в тот же день купил у другого продавца, но с региона, вас выбрал из-за Киева, хотел получить быстрее. Хотелось бы чаще видеть тех, кто следит за наличием ассортимента на сайте, так что вам есть куда стремиться.
26 жовтня 2021 Відповісти
Alexander Zolotaryov не рекомендує цей магазин
23 липня 2021

Хотів купити: Мікрофон петличний LAVALIER, Замовлення №12470

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Менеджер магазіну перетелефонував ліше на наступній день після мого дзвінка о другій половині дня! Було заявлено при оформлені замовлення що зи мною звяжутся о першій половині дня! Окей, нічого не відподе від мене. Після розмови з менеджером виявилося що товар знаходится на складі, та було запитано чи буду я чекати один день. Почекав, ані дзвінка , ні замовлення немає. Не рекомендую цього продавця, тільки якщо вам подобаєтся такий сервіс.
romanlevcuk28 рекомендує цей магазин
22 червня 2021

Купив: передавач радіосистеми Blink 500 TX, Замовлення №362

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Не сподобалося: не вказані

Виникло питання по роботі товару, який купував пів року тому як при покупці все сподобалось, так і по підтримці, питання вирішили, дякую!
Marchenko1988 рекомендує цей магазин
8 лютого 2021

Купив: Saramonic Blink 500 B4 Радіосистема, Замовлення №No 300

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, повернення товару

Не сподобалося: не вказані

Всем лень писать хорошие отзывы, но я все таки напишу) С компанией РЕК работаем не первый год, всегда очень довольна обслуживанием. Товары официальные, с ПДВ, цены лучшие на рынке - по большинству запросов убеждалась. Спасибо за оперативности по последнему заказу, обзвонила несколько компаний - ваше предложение и доставка лучшие!
Kovalenko Evhen не рекомендує цей магазин
2 лютого 2021

Купив: BOYA BY-M1

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: видача товару на складі

Зробив замовлення, оплатив у той же день вночі. Магазин підтвердив оплату. Обрав доставку Новою Поштою. Товар досі не переданий Новій Пошті. Вже майже тиждень по телефону обіцяють, у Вайбері звернення через раз ігноруюють. Жодних пояснень не дають. p.s. Тільки після попередження, що зараз буде скарга на Hotline дали попередній номер ТТН. Пообіцяли в якості вибачення знижку на наступне замовлення. Це моє перше замовлення в них. Може просто не пощастило.
Максим Небесный рекомендує цей магазин
6 січня 2021

Купив: BY-WM4 PRO-K2, Замовлення №110

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність, асортимент, відвантаження товару

Заказал в магазине радиопетличку, сделал заказ через корзину. Радиопетличка пришла через 2 недели, спасибо всем доволен даже по цене сделали дешевле чем на сайте.