Відгуки про LuckyLink.kiev.ua

Василиса666 рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR5 5600 MHz FURY Beast (KF556C36BB, Замовлення №101683

10 з 10 за організованність та індивідуальний підхід
Відповідь представника «LuckyLink.kiev.ua»
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Будемо раді вашим новим замовленням!
Pavel рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: комп'ютерні комплектуючі, Замовлення №104317

відповідність цін та наявності товару, допомога з підбором комплектуючих, вчасне виконання та постійний контакт на кожному етапі замовлення. однозначно рекомендую
Сергій Смусь рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Миша Bloody A70A Matte Black Activated, Миша Bloody A70A Matte Black Activated, Замовлення №10830

Зробив замовлення в цьому магазині бо у інших у кого дешевше потрібно було чекати відправки і треба було відсоток платити, а тут просто заплатив і на наступний день відправили одразу нову запечатану мишу з усіма плівками, все супер
Вчора Відповісти
Представник магазину «LuckyLink.kiev.ua»
Дякуємо за приємний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді вашим новим замовленням!
Вчора Відповісти
Жмышенко Валерий рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: GeForce RTX 5060 Ti 8G GAMING OC (G506T-8GC), Замовлення №№14005

Спасибо магазину! Все в порядке, все отлично.
Роман Трач рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р. На модерації

Купив: Відеокарта ASUS ROG-STRIX-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING, Замовлення №104350

Чудовий магазин, все дуже швидко, відправка в той самий день. Дякую Євгену за допомогу з вибором відеокарти та за справжній індивідуальний підхід! Побільше таких людей як Ви! Удачі Вашому магазину та багато вдячних клієнтів!
youlia рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: Комп\'ютерні колонки Defender V12 (65212), Замовлення №101108

Дуже дякую за швидку відправку, колонки всигли до дня народження. Буду вас рекомендувати!
OlgaPetrik12 рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р. На модерації

Купив: Відеокарта EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING (12G-P5-3967-KR), Замовлення №101842

Купувала відеокарту EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING (12G-P5-3967-KR) на подарунок. Продавець був дуже ввічливий, все поясни в і допоміг обрати модель. Зробили невелику знижку, що дуже приємно.В магазині хороший асортимент гаджетів і аксесуарів.Рекомендую цей магазин.
fj7968mq2r рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р. На модерації

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo ECAM 290.51.B, Замовлення №103825

Придбала кавомашину, дуже задоволена покупкою. Доставка була швидкою і вчасною. Дякую магазину за якісний сервіс і приємну покупку. Рекомендую! ?
Mohitor рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Xiaomi TV Box S 3rd Gen (MDZ-32-AA), Замовлення №100989

Продавця сто відсотків рекомендую!
9rdcc2pz7d рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Купив: Відеокарта , Замовлення №20451384586162

Дуже вдячний за якісний сервіс і приємні ціни Все дійшло та підійшло!