Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про iSpace UA

Szheka не рекомендує цей магазин
11 липня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone Air 256GB Sky Blue (MG364, MG1D4, MG2P4)

Володимир Кісельов не рекомендує цей магазин
26 червня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73)

Viacheslav рекомендує цей магазин
19 травня 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 256GB Silver (MD4G4), Замовлення №1094204

Рекомендую магазин. Замовляв в суботу ввечері, одразу перенабрали, узгодили, зареєстрували посилку на НП. В неділю відправилі і в понеділок зранку я вже отримав замовлення з повною оплатою по факту отримання. Все відповідає опису та умовам. Консультант надала достатньо інформації
Dmitry Demianov не рекомендує цей магазин
28 березня 2026 р.

Хотів купити: Mac mini M4, 10C CPU 10C GPU, 16ГБ 256ГБ Твердотільний накопичувач, Сріблястий, Замовлення №1078333

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Александр Юнак рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue (MFYU4), Замовлення №не зберіглось

Артем Гапченко не рекомендує цей магазин
6 березня 2026 р.

Хотів купити: Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - S/M Model A3325

Ситуація як і у багатьох, купив оплатою частинами Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight Aluminium Case with Sport Band - S/M, вже добу чекаю хоч на якийсь фідбек від магазину для якогось розуміння, що з замовленням взагалі, поки тиша. Додзвонитися в підтримку неможливо.
Ледь додзвонився до гарячої лінії, сказали, що сьогодні відправлять, відпишу, коли побачу відправку
6 березня 2026 р. Відповісти
Євген_1410 не рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4)

alex_kruze не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 березня 2026 р.

Купив: iPhone 17 pro max 256gb Silver, Замовлення №-

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Доброго дня, виникла дуже прикра ситуацiя с цим магазином. Зробив замовлення ан сайтi в оплату частинами, кредитний договiр з"явився в Приват24 але не отримав жодного повiдомлення вiд iSpace. Вже добу намагаюсь звязатись з магазином, але марно. Дуже погана робота магазину та зворотнього зв'язку.
такс, майже чеерез добу зi мною зв'язались з магазину! наче все добре, завтра телефон має бути на точцi, подивимось. Я все розумiю, але магазин в якому коммунiкацiя йде майже добу, це дзвiночок....
4 березня 2026 р. Відповісти
нарештi отримав номерок замовлення, вважаю що зворотнiй звязок має бути краще
4 березня 2026 р. Відповісти
77r59gsv84 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
14 лютого 2026 р.

Купив: USB-C to USB адаптер А1632, Замовлення №1070733

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Магазин зв’язався зі мною після відгуку та повернув частину коштів. Ситуацію врегульовано, дякую за реакцію.
18 лютого 2026 р. Відповісти
Алла Бурмака не рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver (MFYM4), Замовлення №№1069382

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек