Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P2S (PF004-U ), Замовлення №16728

Купив: Зарядна станція DJI Power 2000 (DYM2000H), Замовлення №16698

Купив: Зарядна станція Bluetti Premium 30 V2 (PR30V2), Замовлення №16689

Купив: OLED телевізор Sony K-65XR80, Замовлення №Sony K-65XR80

Купив: Ноутбук Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 (AMD) (20UD003PCK) Ryzen 5 Pro/8/512 Gb, Замовлення №16660

Купив: Bluetti Premium 100 V2 1024, Замовлення №№ 16481

Купив: Зарядна станція Jackery Explorer 2000 Plus (21-0001-000037), Замовлення №16484

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №16485

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №16456