Купив: Розетка із заземленням (євророзетка) Schneider Electric Розетка із заземленням Asfora біла без рамки (EPH2970121), Замовлення №ФОП00000415
Хотів купити: Автоматичний вимикач модульний Schneider Electric Resi9 40 А, 1P, кривая С, 6кА (R9F12140)
Купив: автомат PFL6-40/1N/C/003, Диференційний автомат Eaton PFL6-40/1N/C/003 (286471), Замовлення №№8387
Купив: Розетка із заземленням (євророзетка) Schneider Electric Sedna Design со шторками черный (SDD114022), Замовлення №215
Купив: Розетки та вимикачі, Замовлення №447
Хотів купити: Eglo MANHATTEN 81056
Купив: Врезной точечный светильник ImperiumLight Ronda 150112.01.01
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Хотів купити: ПОДВЕСНОЙ СВЕТИЛЬНИК EGLO 43231 BORDESLEY, Замовлення №N6612
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Feron 40039 DL8900, Замовлення №1617
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: оформлення замовлення, сервісна підтримка
Хотів купити: Автоматический выключатель Eaton PL6-B50/2, Замовлення №5043
Сподобалося: асортимент
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення