Хотів купити: Yamaha RX-V6A Black, AV-Ресивер Yamaha RX-V6A Black
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №62689
Купив: Телевізор Philips 43PUS8079/12, Замовлення №62649
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Миша Logitech G305 Lightspeed Black (910-005282, 910-005280), Замовлення №62683
Купив: Телевізор Sony KD-55X80L, Замовлення №62749
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: SSD накопичувач Samsung 990 PRO 1 TB (MZ-V9P1T0BW), Замовлення №62678
Купив: Капсульна кавоварка еспресо Krups Nescafe Dolce Gusto Genio S Touch KP440E10, Замовлення №62254
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Rivelia EXAM 440.55.G, Замовлення №62258
Хотів купити: Миша Razer Naga V2 Hyperspeed (RZ01-03600100-R3G1)
Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO 1 TB (MZ-V9E1T0BW), Замовлення №62256