Відгуки про SmartMag

Сергій Поляничко рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р. На модерації

Купив: Стаціонарна ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 825GB White (1000040658), Замовлення №83341

Замовляв ps5, відправили в той же день, ps5 прийшла запакована нова, смс прислали гарантію, поки все добре. Дякую за консоль моеї дитячої мрії і що процес покупки був приємний.
Игорь Неверовский не рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Хотів купити: QLED телевізор TCL 50C7K, Замовлення №83279

Veros рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S (PF001-U), Замовлення №82491

Принтер отримано в сроки, без жодних затримок. Документи є, принтер ідеальний. Дякую.
kz62kgfhp8 рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р. На модерації

Купив: SSD накопичувач Samsung 990 EVO Plus 2 TB (MZ-V9S2T0BW), Відеокарта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 MASTER 16G (GV-N5080AORUS M-16GD), Замовлення №83347

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Отличный сервис. Готовы обсудить гибкие условия доставки и оплаты максимально комфортные для покупателя. Товар пришел во время. Все как положено укомплектовано и запечатано производителем. Было приятно иметь дело.
Nasta205078 рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р. На модерації

Купив: Навушники TWS Sony WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7), Замовлення №82490

Вдячна за якісне обслуговування. Буду купувати у вас ще.
Daria544 рекомендує цей магазин
13 січня 2026 р. На модерації

Купив: Тепла підлога. Терморегулятор Netatmo NTH01-AMZ, Замовлення №28085

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дякую продавцеві за швидку відправку! Мій старий терморегулятор закінчив свій срок служби і мені терміново портібно було новий на заміну. Продавець виконав відправку за годину після покупки, що круто мене виручило. Дякую!
13 січня 2026 р. Відповісти
Sergey не рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Хотів купити: Bambu Lab 3D-принтер Bambu Lab P1S Combo + AMS (PF001-U+SA001), Замовлення №83329

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Замовив, оплатив частинами через приват, 29600, ніхто не передзвонив, дзвоню сам кажуть немає в наявності , вибачте, грощі зараз повернуться, грощі повернулись. Принтер на сайті в наявності тільки вже за 34500.
Відповідь представника «SmartMag»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Модель Bambu Lab P1S Combo + AMS наразі має підвищений попит через дефіцит, тому товар за мінімальною ціною швидко викуповується. Коли залишки у конкретного постачальника закінчуються, на сайті автоматично відображається та перераховується наступна мінімально доступна ціна від іншого постачальника. За вашим замовленням товар за ціною 29 600 грн став недоступним, тому замовлення було скасовано, а кошти повністю повернені. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.
RomanAd не рекомендує цей магазин
29 грудня 2025 р.

Купив: Телевізор Philips 48OLED769/12, Замовлення №№81559

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «SmartMag»
Надаємо офіційну відповідь по ситуації: 1. Комплектація та зовнішній стан товару мають перевірятися під час отримання на відділенні Нової Пошти. Склад відправив товар у заводській упаковці - ви перший, хто відкривав цей товар. У разі відсутності пульта або видимих дефектів необхідно було оформити відмову при огляді. Після приймання товару перевізником претензії щодо комплектації не приймаються. 2. Звернення по гарантії прийняте. Через вихідні та святкові дні, а також підвищене навантаження складу, приймання повернень відбувається у робочий час. Товар буде переданий до авторизованого сервісного центру Philips для діагностики після свят. 3. Оплата доставки при гарантійному зверненні здійснюється клієнтом — це зазначено в користувацькій угоді та договорі публічної оферти. 4. Магазин не продає «завідомо несправну техніку» та несе відповідальність у межах гарантійних зобов’язань виробника. Звинувачення у шахрайстві є безпідставними. Після діагностики сервісним центром рішення (ремонт / заміна / повернення коштів) буде прийнято відповідно до висновку СЦ та чинного законодавства.
Несправний новий товар - це повна відповідальність магазину. Мене, як кінцевого споживача, не повинні хвилювати ваші гарантійні зобов'язання виробника, та. де і як був куплений товар - не моя зона відповідальності. В мене як покупця ж право на перевірку товару мінімум декілька днів, та повернення з будь яких причин протягом 14 робочих дні. Зі своєї сторони я в день отримання товару повідомив магазин по несправність телевізора. З боєм, але добився процедури повернення в означенні термін. Та з боку магазина я отримав лише ухилення від відповідальності за продаж несправного телевізору, відсутність будь якої клієнтоорієнтованості , перекладання всіх витрат на клієнта, навіть якщо магазин торгує бракованою технікою і ніде не зазначено про уцінку або несправність. Я можу з розумінням поставитись до передсвяткової метушні та напруженого графіку, якби магазин сам йшов на контакт, а не я вимушений був добиватися хоч якоїсь відповіді. Все ще чекаю коли телевізор принаймні заберуть з пошті і почнуться якість дії з оформлення моєї законної відмови та повернення коштів.
30 грудня 2025 р. Відповісти
Напишіть як вірішиться ситуація. Те, що ви не побачили, що нема пульта не ваша вина. Звідки ви знаєте, де він повинен знаходитись і яка там повинна бути комплектація? Покупець не повинен знати комплектацію. Це вина постачальника. Нормальний магазин повинен був би вирішити цю проблему з постачальником. Цей пост і вирішення цієї проблеми стануть дуже значимими для тих, хто вирішить купувати тут щось. Ставлення до клієнтів тут видно.
3 січня 2026 р. Відповісти
Юнис Гумбатов рекомендує цей магазин
27 грудня 2025 р.

Купив: Комбайн МPM, Замовлення №82174

Оля Гончар рекомендує цей магазин
26 грудня 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Thin A15 B7VF (B7VF-461US), Замовлення №80993

Навіть не очікувала такої уваги від персоналу - головне те, що у мене спочатку розпитали навіщо ноут, що буду робити на ньому і т.д., а вже потім порадили звернути увагу на ноутбук MSI Thin A15 B7VF (B7VF-461US). Крутий магазин з крутим професійним персоналом.