Купив: Пральна машина автоматична Samsung WW60A3100BE, Замовлення №1407
Купив: Panasonic ES-RT87-S520, Дуже сподобався магазин.Замовив й оплатив бритву-відправили в той же день.Роботою магазина задоволе, Замовлення №23090
Купив: Пральна машина автоматична Bosch WGA14400UA, Замовлення №18888
Купив: Siemens WG44A2Z0UA, Замовлення №12350
Хотів купити: Дозатор для кухонної мийки Blanco LATO 526955, Змішувач для кухонної мийки Blanco FONTAS-S II 526947
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Купив: Духовка електрична Samsung NV68A1110RB, Замовлення №#23067
Купив: духовка BOSCHHBJ558YB3Q, духовку BOSCHHBJ558YB3Q, Замовлення №23003
Купив: Electrolux EOF5F50BX, Whirlpool WH SP70 T121, Electrolux EIB60420CK , Холодильник, варочна та духова шафа, Замовлення №5854
Купив: Посудомийна машина Hotpoint-Ariston HSIO 3O23 WFE, Холодильник з морозильною камерою Bosch KGN39VL316, Замовлення №77777
Купив: вбудована варильна поверхня та духова шафа Bosch, Замовлення №24365