Відгуки про iStore.ua

1212313123123123 рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: чохол на iphone 16 pro max , Замовлення №1317525000217

в цьому магазині дуже якісний сервіс, що доволі рідко зустрічається, купив товар швидко, лишився приємно вражений обслуговуванням та асортиментом
Viki1990 рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Захисне скло для смартфона iLera Sapphire Ultra + Glass для Apple iPhone 16 Plus (iLSPDL+16PL), Замовлення №315283

Чудовий магазин, вже не вперше тут купую. Менеджери завжди привітні та товар якісний. Дякую
28y5hf5m6g не рекомендує цей магазин
2 березня 2025 р.

Купив: Iphone 15 plus, Смартфон Apple iPhone 15 Plus 128GB Black (MU0Y3), Замовлення №11111

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

mabynda рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №307833

Дякую за обслуговування та консультацію. Покупкою задоволенний, як і роботою спеціалістів. Буду надалі активним користувачем цього магазину)
Відповідь представника «iStore.ua»
Дякуємо за ваш відгук) будемо раді бачити вас знову)
Sawaantonenko333 рекомендує цей магазин
12 січня 2025 р.

Купив: Айфон 16 про, Замовлення №307198

Нещодавно придбав свій новий телефон у цьому магазині і хочу поділитися своїм позитивним досвідом. Дуже радий, що вибрав саме це місце для покупки. Із самого початку був приємний та професійний підхід! Крім того, процес купівлі пройшов швидко та без зайвих затримок. Все було оформлено чітко, а товар опинився в ідеальному стані. З упевненістю рекомендую цей магазин усім!
Відповідь представника «iStore.ua»
Доброго дня, дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо і надалі відповідати вашим очікуванням)
Ira Bilenko рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M2 Space Gray 2022 (MLXW3), Замовлення №306474

Щиро дякую за новий Мак, дякую консультанту Миколі за терпіння, відповів на всі запитання, та зробив так щоб не хвилювалася бо було трохи страшно кидати всю передплату більше 1000$, але все прийшло задоволена дуже ноутбуном, швидко працює та дарує емоції що я перший власник. Магазину лайк за доступні ціни???
Відповідь представника «iStore.ua»
Дякуємо за ваш відгук, будемо і надалі відповідати вашим очікуванням)
Надежда Кудрявцева рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 1m (MX6X3), Замовлення №303014

Дуже сподобався магазин! Привітні та уважні працівники, надали відповіді на всі мої питання. Хочу відмітити менеджера Вадима, дуже професійно підійшов до моїх питань, проконсультував по тих товарах, які мене цікавили. Виходила з магазину з посмішкою та стійким відчуттям, що повернусь туди ще раз, вже за іншою продукцією.
Відповідь представника «iStore.ua»
Доброго дня, дякуємо за найвищу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас знову)
AxelHero рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: Кабель Lightning Apple Lightning to USB 1m White (MUQW3), Замовлення №302655

Гарний сервіс, великий асортимент, привітний персонал, товар ориг. Хороший магазин, рекомендую
Відповідь представника «iStore.ua»
Дякуємо за ваш відгук) будемо раді бачити вас знову)
Кирилл Кудрявцев рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 128GB Black (MTP03), Замовлення №302805

Гарний сервіс , та адекватний прайс
Михайло Панасюк рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Pink (MLPH3), Замовлення №302306

! Вже другий телефон купую тут) Буду звертатися ще))) Дякую!
Відповідь представника «iStore.ua»
Дякуємо за ваш відгук, будемо і надалі відповідати вашим очікуванням)