Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 726

за 6 міс 23
за 12 міс 53
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (726)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Taquro не рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Хотів купити: Навушники TWS AirPods Pro 2nd generation (MQD83)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

Планировал купить в ябко новые наушники, очень долго думал и переживал что могут не подойди для моих ушей (очень трудно найти нормальные наушники). За пару дней писал в поддержку ябко спросить, что хочу посмотреть и можно ли? Мне все хором говорили что можно примерить. Но как только пришел в магазин, мне грубо ответили отказом, разочарован в работе сотрудников, сидять 5 человек и никто даже не подошел что бы поинтересоваться что я хочу, такое чувство будто я должен продать им что то.
Aleksandr Pilipenko рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Apple Pencil 2 for iPad (MU8F2), Планшет Apple iPad Pro 12.9 2022, 128GB, Space Gray, Wi-Fi (M2) (MNXP3), Замовлення №560432

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: фіскальний чек

Купував тут у перше. Покупкою задоволенний. Єдиний недолік так це те що не було чека на покупку
Відповідь представника «Ябко»
Вiтаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою. Стосовно чеку, усі покупки для зручності наших клієнтів прив'язані до їх номеру телефону, для обслуговування чи отримання іншої інформації достатньо повідомити лише Ваш номер телефону, якщо ви бажаєте ви можете написати нам на Telegram : @jabko_support або на пошту : help@jabko.ua Очікуємо на ваші наступні покупки! З повагою, команда ЯБКО
Dimas16 рекомендує цей магазин
25 лютого 2024

Купив: Смартфон iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple (MQ293), Замовлення №400475

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купую вже не перший телефон тут .мережу рекомендую.все було швидко чітко та якісно як в аптеці))
Diana Kolesnichenko рекомендує цей магазин
25 лютого 2024

Купив: Смартфон iPhone 15 256GB Pink (MTP73), Замовлення №400529

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Замовляла нещодавно iPhone 15 256 рожевого кольору ,дуже задоволена швидкою доставкою ,та консультантами в онлайн магазині ,була чудова консультація щодо підбору пристрою за моїми потребами ,щиро рекомендую до замовлення
Ольга Андрейчук рекомендує цей магазин
25 лютого 2024

Купив: Смартфон iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium (MU773), Замовлення №400535

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Як завжди все на висоті - замовила, за 2 години подзвонили, що замовлення вже є, прийшла і забрала. Дякую за швидку доставку та максимально оперативний сервіс! Допомогли перенести дані та підібрати чохол, консультанти молодці!
Yurka S. рекомендує цей магазин
25 лютого 2024

Купив: Смартфон Pixel 8 8/128GB Obsidian, Замовлення №400559

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все супер, покупкою дуже задоволений
DoniDarko рекомендує цей магазин
24 лютого 2024

Купив: Sony PlayStation 5 Slim (Digital Edition) (1TB) + гарантия на 1 год, Замовлення №561671

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все пришло в строго указанных терминах работает все здорово. Перезвонили сразу после заказа на сайте, огромное спасибо Менеджеру Руслану за консультацию.
hecker рекомендує цей магазин
20 лютого 2024

Купив: Навушники TWS AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2), Замовлення №559692

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

тут дешевше ніж в інших магазинах, все оригінал та консультанти були ввічливі :) Дякую ябко за такі приємні ціни
Відповідь представника «Ябко»
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви завітали до нас та залишились задоволені не лише доступними цінами, але й оригінальністю продукції та ввічливістю наших консультантів. Ми завжди намагаємося зробити все можливе, щоб кожен покупець мав лише позитивний досвід покупок в нашій мережі. Очікуємо на ваші наступні покупки! З повагою, Команда ЯБКО
Вах Марія рекомендує цей магазин
18 лютого 2024

Купив: Apple Watch SE 2 40mm Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band (M/L) (MR9Y3) 2023, Замовлення №549171

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Щиро дякую Вам за дуже вдалий підбір команди менеджерів у вашому магазині «Ябко». Зокрема прошу відмітити менеджера Руслана,що допоміг підібрати потрібний товар та гарантію до нього. Завдяки йому я придбала дуже хороший годинник Apple Watch.
Відповідь представника «Ябко»
Дуже дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам неймовірно приємно, що ви так високо оцінили нашу команду менеджерів, зокрема Руслана Ми обов'язково відзначимо Руслана за його допомогу вам. Завжди раді вашим відгукам та пропозиціям. Будь ласка, пишіть нам, якщо у вас виникнуть будь-які питання або вам знадобиться допомога. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині! З повагою, Команда Ябко
Juliet Gram рекомендує цей магазин
15 лютого 2024

Купив: Смартфон iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium (MU773), Замовлення №400519

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Покупка пройшла швидко Дякую
Відповідь представника «Ябко»
Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що покупка у ЯБКО пройшла для вас швидко та без проблем. Ми завжди прагнемо зробити процес покупки максимально зручним та комфортним для наших клієнтів. З повагою, команда ЯБКО P.S. Залишайтеся з нами, адже попереду ще багато цікавих пропозицій та акцій!