Відгуки про Arizona

Дмитрий рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Бойлер непрямого нагріву TIKI Econ ES 50V9 (700156), Замовлення №31569

Вже купували в тому році, повернулись ще за одним для іншої квартири. Все гаразд по доставці все добре встало і працює. Рекомендую магазин нас ніколи не підводив
София Хмельнова рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р. На модерації

Купив: Кондиціонер Midea AF6-12N1C2-I/AF6- 12N1C2-O, Замовлення №31569

Оплачували частинами дуже зручно коли треба Рекомендую!
Pastualeksandr не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
8 листопада 2025 р.

Хотів купити: Arizona

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Товар впродовж 7 днів після часткової оплати не відправлений. Кожний день відповідали, що відправлений. Після скасування замовлення кошти впродовж доби не повернуті
Відповідь представника «Arizona»
Pastualeksandr, вдячні за Ваш відгук. Вашу заявку перевіренно, по заявці сформованно повернення. Вибачте за очікування з повагою Arizona.com.ua
Після скасування замовлення 07.11, через відсутність товару, станом на кінець 12.11 кошти досі ще не повернуті!
12 листопада 2025 р. Відповісти
Yyana рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Купив: Спліт-система NC clima Liverpool NCI12EHLIw1eu/NCO12EHLIw1eu, Замовлення №31256

Раді купувати у вас, доброзичливі консультанти і хороший вибір
Маpk не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
1 листопада 2025 р.

Хотів купити: масляний обігрівач Термія Н1220

Відповідь представника «Arizona»
Марк, вдячні за Ваш відгук, по Вашому замовленню товар відправлений, ттн надіслано на номер телефону. З повагою Arizona.com.ua
12 день очікування, на дзвінки не відповідають
3 листопада 2025 р. Відповісти
Нарешті після тижневих мандрів по Україні моя батерея вчора прибула до потрібного відділення нової пошти... Дроп шипери не дуже уважно читають назви населених пунктів, добре що хоч на ТОТ не переслали :-) Я розумію, що попит високий, відповідно багато відправлень з заводу термія... Але варто про це повідомляти при оформленні замовлення перед оплатою..... (що поставка буде прямо зі складу виробника і наявність точної моделі НЕ ГАРАНТОВАНА).
5 листопада 2025 р. Відповісти
Амина Гасем не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
29 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Cooper&Hunter CH-S24FTXD2-WP Wi-Fi

Відповідь представника «Arizona»
Амина Гасем, вдячні за Ваше звернення. По Вашому заммовленню все актуально, товар їде, була невелика затримка але менеджер Вас проінформував. З повагою Arizona.com.ua
Магазин пропонує товар, вимагає повну оплату до відправлення. Після отримання оплати на рахунок ФОП, товар не відправляють, кошти не повертають.
29 жовтня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Arizona» відповів на коментар Амина Гасем
Амина Гасем, інтернет магазин Арізона ні коли не вимагає повну передплату по замовленням, у Вас було оформлена оплата частинами, ця послуга завджи оформлюєтся як передплата по якій Ви сплачуєте перший платіж, це вимога банку який надає цю послугу. Вибачте за незручності. З повагою Arizona.com.ua
29 жовтня 2025 р. Відповісти
Проблема решилась, товар доставлен, правда с недельным опозданием.
5 листопада 2025 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Sameer Pradhan рекомендує цей магазин
29 жовтня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Tesy Anticalc Slim (GCV 3035 16D B14 TBR), Замовлення №31258

Рекомендую магазин! Навіть із проблемами зі світлом все ж таки зв'язались та відправили товар.
RMNK 1987 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 жовтня 2025 р.

Купив: Водонагрівач Gorenje FTG 80SMV9 2 , Водонагрівач Gorenje FTG 80SMV9 2, Замовлення №#63

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Замовили на сайті Arizona 2 водонагрівачі Gorenje , пройшло 10 днів. Оплата була на рахунок ФОП 100% - товар досі не відправлений Спочатку забули поставити на відправку - потім зміна моделі і тепер вона під іншою торговою маркою . Після погодження на зміну кожного дня обіцяють відправку і ігнор !!! Ні в якому разі не рекомендуємо цей магазин і робимо звернення в правоохоронні органи.
Відповідь представника «Arizona»
RMNK 1987, вдячні за Ваш відгук. Нажаль була затримка по відправці, але на разі товар очікує Вас на віділенні. Вибачте за клопіт. З повагою Arizona.com.ua
Геник Олександр не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Midea PRIME Wi-Fi D100-20ED6

Замовив бойлер Midea, тиждень обіцяли відправити згодом виявилось що відправити вони його не можуть, запропонували повернення і з 09.10.2025 я чекаю на повернення коштів, кожен день годують обіцянками але грошей немає. Викладена інформація підтверджується скріном переписки з магазином. Крайнє не рекомендую даний магазин.
Відповідь представника «Arizona»
Геник Олександр, вдячні за Ваше звернення. Ми перевірили Вашу заявку і оформили повернення. Менеджер проінформував. Приносимо наше вибачання за незручності. З повагою Arizona.com.ua
Сергій Дудка не рекомендує цей магазин
20 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Термостат Computherm Q7

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Замовив термостат компютерм 6 жовтня 25року двічі дзвонили, перепрошували за затримку потім пропали, на запити не відповідають термостат ніхто так і не вислав - вже 20 жовтня
Відповідь представника «Arizona»
Сергій Дудка, вдячні за Ваш відгук, ми перевірили Ваше замовлення, нажаль була дійсно затримка по відправленням терморегуляторів в той час, вибачте за незручності.Замовлення анульованно. З повагою Arizona.com.ua