Купив: Haier Flexis Wi-Fi 3.5 кВт Black (AS35FL-B/1U35MEHFRA-1), Замовлення №20451477183203

Купив: Мобільний кондиціонер SkyLux SKE-M30H, Замовлення №51263
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter NATURE CH-S12FTXAN-WP, Замовлення №22213
Купив: Кондиціонер MIDEA Forest AF6-09N8C2E-I/AF6-09N8C2E-O, Замовлення №10025

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №59001654846883

Купив: Спліт-система Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W, Внутрішній блок кондиціонера Mitsubishi Heavy SRK25ZS-W, Замовлення №12680

Купив: Спліт-система Midea Xtreme Save Eco AG-07N8C2DF-I/AG-07N8C2DF-O, Замовлення №9940

Купив: Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, Замовлення №9861

Купив: Очищувач повітря Sharp UA-PE30E-WB, Замовлення №9828

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Nature CH-S18FTXAN-BL Бонусный монтаж, Замовлення №16780