Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Air Climate pro

Вячеслав Обец рекомендує цей магазин
4 липня 2026 р.

Купив: Haier Flexis Wi-Fi 3.5 кВт Black (AS35FL-B/1U35MEHFRA-1), Замовлення №20451477183203

Рекомендую. Ввічливість співробітників. Максимальне консультування клієнтів під їх вимоги. Супер швидка доставка, та максимальне сприяння з встановлення кондиціонеру
Приколы ZET рекомендує цей магазин
30 червня 2026 р.

Купив: Мобільний кондиціонер SkyLux SKE-M30H, Замовлення №51263

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Чудовий магазин відповідає на смс новіть 22:00 Відправив товар на наступний день як і обіцяв не так як ... переносив відправлення Рекомендую
Руслан Смаль рекомендує цей магазин
8 червня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter NATURE CH-S12FTXAN-WP, Замовлення №22213

Магазин дуже сподобався як своїм сервісом так і швидкістю доставки та рекомендаціями зі сторони продавця. Рекомендую однозначно!
Андрій рекомендує цей магазин
28 травня 2026 р.

Купив: Кондиціонер MIDEA Forest AF6-09N8C2E-I/AF6-09N8C2E-O, Замовлення №10025

Дякую за гарне обслуговування та швидку доставку. Задоволений
Ivan Volkov рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №59001654846883

Зв'язались швидко. Зробили щедру знижку, прислали кондиціонер, кондиціонер сам по собі дебелий і чудово справляється з задачою. Магазин можу рекомендувати. Кондиціонер теж можу рекомендувати. Гарантійний талон всередині присутній і підписаний, з усіма печатками.
Алёна Грамчук рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W, Внутрішній блок кондиціонера Mitsubishi Heavy SRK25ZS-W, Замовлення №12680

Дуже задоволені магазином, цінами, менеджер проконсультував у всьому процесі і підказав як найкраще придбати, у всьому процесі є підтримка і про доставку можна домовитись і коригувати по часу. Залишились дуже задоволені
Володимир Стрижак рекомендує цей магазин
8 травня 2026 р.

Купив: Спліт-система Midea Xtreme Save Eco AG-07N8C2DF-I/AG-07N8C2DF-O, Замовлення №9940

В цьому інтернет магазині цінують кожного клієнта. Був приємно вражений. Покупкою задоволений, дякую
Denis Andryuschenko рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, Замовлення №9861

Проконсультували все розповіли, відправка та отримання як домовлялись, також порекомендували спеціаліста по монтажу, все сподобалось.
Відповідь представника «Air Climate pro»
Дякуємо за довіру. Нехай кондиціонер вам робить приємний клімат та працює довго)
Лариса Павленко рекомендує цей магазин
29 березня 2026 р.

Купив: Очищувач повітря Sharp UA-PE30E-WB, Замовлення №9828

Замовляла очищувач повітря Sharp UA-PE30E-WB. Дуже задоволена роботою магазину: швидке оформлення, оперативний зворотний зв’язок і своєчасна доставка. Товар новий, добре запакований, повністю відповідає опису. Приємний сервіс і адекватна ціна. Рекомендую як надійного продавця.
Артём Тришин (Stalker) рекомендує цей магазин
26 березня 2026 р.

Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Nature CH-S18FTXAN-BL Бонусный монтаж, Замовлення №16780

Доволен покупкой , рекомендую этот магазин )))