Купив: душова система Qtap Grand WCR 1004 QTGRAWCR1004, Замовлення №081024
Купив: Kludi fizz (душовий гарнітур), Замовлення №13413
Хотів купити: Ванна Riho Virgo 170x75 (BZ0700500000000)
Купив: Термостат для ванны IMPRESE 10400 CENTRUM и в душ, Замовлення №8716
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Купив: Раковина, мийка, унітаз, змішувачі
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Geberit 500.784.01.1 iCon Rimfree, Замовлення №6111
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Инсталляция Viega Prevista Dry 771973 + Кнопка смыва VIEGA VISIGN FOR STYLE 10 596316, Замовлення №4665
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Смеситель IMPRESE 05040 (25) LASKA 05040-25, Замовлення №4667
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: ванная, раковина
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Хотів купити: Механізм змиву Geberit Impuls 281.004.00.1