Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна

Влад Козленко не рекомендує цей магазин
13 серпня 2026 р.

Хотів купити: Bestway AquaTronix G200 Robotic Pool Vacuum, Замовлення №LMUA0010284742

Надіє не рекомендує цей магазин
7 серпня 2026 р.

Купив: гачок бронзовий, Замовлення №LM0010280261

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Olya Oliinyk не рекомендує цей магазин
21 червня 2026 р.

Купив: Вхідні двері Министерство Дверей Двері вхідні ПБ-202 960х2050 мм праві, Замовлення №LMUA0020262951

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Николай Мирный не рекомендує цей магазин
26 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Конвектор Equation 1500Вт, Замовлення №LMUA0030187765

Відповідь представника «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Добрий день, Миколо! Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією та залишилися розчаровані. Перепрошуємо за незручності й нестачу зворотного зв’язку — це не відповідає нашим стандартам. Ваш відгук уже передано колегам, щоб запобігти подібним випадкам у майбутньому. Миколо, сподіваємося, що зможемо повернути вашу довіру під час наступних покупок.
лановая не рекомендує цей магазин
12 вересня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Grunhelm GBH-EUM-80TW, Замовлення №123

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Відповідь представника «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися деталями ситуації. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такими труднощами при обслуговуванні техніки, зокрема бойлера, та що взаємодія з сервісним центром залишила у вас негативне враження. Ми вже перебуваємо в процесі вирішення цього питання та підтримуємо зв’язок із вами.
123Ірина123 рекомендує цей магазин
3 вересня 2025 р.

Купив: Полки , Замовлення №LMUA0010164436

Відповідь представника «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Добрий день, Ірино! Раді, що виправдали ваші очікування, нам важливо знати, що наші зусилля справді приносять результат. Будемо раді новим зустрічам з вами!
Все ОК! Дякую!
3 вересня 2025 р. Відповісти
Анна не рекомендує цей магазин
12 серпня 2025 р.

Хотів купити: Цегла ША 5, Замовлення №LMUA0010158063

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

В неділю, [10.08.2025], я зателефонувала на гарячу лінію вашої компанії, щоб уточнити наявність товару 10477712. Мені повідомили, що в наявності є 635 одиниць. Наступного дня, в понеділок, я отримала інформацію, що доступно лише 213 одиниць. Я одразу оформила замовлення на 213 одиниць і отримала підтвердження його прийняття. У вівторок я взяла в оренду вантажний транспорт, спланувала поїздку з м. Черкаси до м. Київ, та вже в дорозі вирішила уточнити час видачі замовлення. Під час дзвінка мені повідомили, що замовлення скасовано, і жодного попередження чи повідомлення про це я не отримала. В результаті дій ваших співробітників я понесла матеріальні збитки, а саме: Оплата оренди вантажного транспорту; Витрати на пальне для поїздки з Черкас до Києва.
12 серпня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна» відповів на коментар Анна
Добрий день, Анно! Цілком розуміємо ваше обурення, це зовсім не той рівень сервісу, який ми прагнемо надавати нашим клієнтам. Ми дійсно цінуємо ваше звернення і воно вже розглянуто керівництвом, тому докладемо максимум зусиль, аби таких ситуацій більше не траплялося. Нам справді важливо виправити свою помилку і повернути вашу довіру. Щиро сподіваємося, що ви дасте нам ще одну можливість.
15 серпня 2025 р. Відповісти
Анна Егорова не рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р.

Купив: Емаль акрилова шовковисто-матова Luxens кремова 0.75 л, Замовлення №LMUA0020146938

Сподобалося: відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Доброго вечора, Анно! Ми розуміємо ваше розчарування і щиро просимо вибачення. Дійсно, відправка замовлень відбувається один раз на добу, ми обов'язково перевіримо, чому вам було надано іншу інформацію. Щодо товару, ми проведемо внутрішню перевірку, щоб з’ясувати, на якому етапі сталася помилка, щоб такого більше не повторилося. Ми вчимося на своїх помилках і будемо вдячні, якщо ви дозволите нам це довести при наступній нагоді.
Olega не рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р.

Купив: Круг надувной Intex Winnie The Pooh 51 см, Замовлення №Заказ LMUA0020129535

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Робив замовлення де було кілька товарів. Отримавши посилку побачив, що 2 товарів нема. Магазин не звязавшись зі мною ні попередив мене відправив часть замовлення хоча без цього товару я би не купував. Не раджу купувати. На залишках він є і на цей час. Дуже обурений. Додатково втратив 94 грн за доставку товару.
Представник магазину «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Добрий день! Нам щиро шкода, що подібна ситуація мала місце бути, але в свою чергу, вдячні за зворотний зв'язок. Випадок буде розглянуто та прийняті відповідні міри задля покращення якості обслуговування в магазині. Щодо вартості доставки, вона перераховується автоматично згідно переліку товарів, доданих до замовлення. Перепрошуємо за незручності, це не відповідає нашим стандартам якості, і ми зробимо все можливе, щоб подібні ситуації більше не повторювались. Гарного дня!
14 травня 2025 р. Відповісти
Olega відповів на коментар Представник Леруа Мерлен
Всі повинні це розуміти - Покупців не повідомляють коли Леруа самостійно вирішує який товар відправляти а який ні і по відповіді всі ризики та витрати на ПОКУПЦІ. Хтось знайде в цій мережі з такою відповідью стандарти якості? Я не знайшов.
15 травня 2025 р. Відповісти
Олена666 рекомендує цей магазин
2 травня 2025 р.

Купив: Контейнер, Замовлення №1323246

Замовлення #1323246 , оформили замовлення швидко . Вдячна за охайне пакування , швидку та своєчасну доставку.
Представник магазину «ЛЕРУА МЕРЛЕН Україна»
Добрий день, Олено! Дякуємо вам за довіру та те, що обираєте Леруа Мерлен! Працюємо, аби усі наші клієнти залишались задоволені:) Гарного дня!
14 травня 2025 р. Відповісти