Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Storrage

Draconus.Kiev не рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Pro Extra Battery (DELTAProEB-US), Замовлення №13549

Відповідь представника «Storrage»
Шановний клієнте, дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження, тому вважаємо за необхідне надати офіційні роз’яснення щодо описаної ситуації. Ваше замовлення на пристрій EcoFlow Delta Pro Extra Battery було оформлено 10.01.25 о 19:10. Вам було запропоновано безкоштовну експрес-доставку, а також повідомлено, що у зв’язку з тимчасовою відсутністю електроенергії не було можливості роздрукувати паперовий чек. У зв’язку з цим було погоджено, що чек та гарантійні зобов’язання будуть надані в електронному вигляді, з чим Ви погодилися. Замовлення було доставлено вам у той самий день, 10.01 близько 21:00, без затримок. Після вашого звернення 20 січня електронний чек було надіслано Вам. Звертаємо увагу, що на нашому сайті зазначено: гарантія на даний товар надається нашим магазином та становить 12 місяців. Саме тому товарний чек є одночасно і гарантійним документом, оскільки гарантія була надана безпосередньо від нашого магазину. Гарантія на пристрій діє з 10.01.26 по 10.01.27. Станом на сьогодні, 03.02, строк гарантії є чинним, і до його завершення залишається 11 місяців та 7 днів. Гарантія надана на пристрій з серійним номером E3ABZ********, уся інформація збережена в базі нашого магазину. Таким чином, усі гарантійні зобов’язання з нашого боку виконуються в повному обсязі та є чинними. У зв’язку з цим вважаємо даний відгук неконструктивним, а негативну оцінку — необґрунтованою. Водночас ми завжди відкриті до діалогу та готові надати додаткові роз’яснення щодо гарантійного обслуговування.
Факты: 1) ни чека, ни гарантийного я НЕ получил. Ни до, ни Даже после того, как оставил негативный отзыв. 2) когда паренёк привёз девайс, в ответ на вопрос о чеке и гарантийном я услышал "Отправим Новой Почтой" 3) из четырёх моих сообщений, три - ребята просто проигнорировали (Вайбер/Телеграм 13-го, 14-го и 21-го) 4) все что я смог получить это... Рахунок в эл.виде (его скан выше, в моем отзыве). Думаю, на этом можно закончить. Какая-то борьба с ветряными мельницами.
6 лютого 2026 р. Відповісти
Dmytro Semenov рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Pro Extra Battery (DELTAProEB-US), Замовлення №13487

Замовив на сайті. На протязі години відразу зателефонував менеджер, хоча вже було близько 20-00 у неділю. Підтвердив замовлення з кур'єрською доставкою по Києву. Все було доставлено вчасно. Менеджер і кур'єр дуже ввічливі і пунктуальні. Рекомендую цей магазин.
AngryDude рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery, Замовлення №13408

Все чітко і оперативно
Clares рекомендує цей магазин
11 листопада 2025 р.

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery (EFDELTA2MaxEB, EFD350-EB), Замовлення №13379

Неймовірно швидка доставка та дуже компететивна ціна, не можу рекомендувати магазин більше
Alex Leo рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Миша Logitech G305 Lightspeed Black (910-005282, 910-005280), Замовлення №13355

Все добре. Відправили в той же день що замовив, на наступний вже отримав. Хороша бюджетна миша
Олег Дмитрів рекомендує цей магазин
4 серпня 2025 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VANGUARD SOC, Замовлення №13224

Приємно здивований. Все добре,швидка відправка,задоволений. Магазину +,і плюс один новий клієнт)
v99mfywq5m рекомендує цей магазин
12 липня 2025 р.

Купив: Apple Mac Mini M4/10CPU/10GPU/16GB/256GB 2024 (MU9D3), Замовлення №13178

alesgood79 рекомендує цей магазин
5 травня 2025 р.

Купив: Флешка Samsung 128 GB Type-C Blue (MUF-128DA/APC), Замовлення №13062

Цена соответствовала, обратная связь после заказа оперативная, быстрая отправка даже в воскресенье. Остался доволен. Рекомендую.
Вітя Дорошенко рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (CP.MA.00000664.01), Замовлення №13001

Замовляв уперше в цьому інтернет-магазині — трохи хвилювався, бо ціни дуже низькі, нижчі ніж у інших магазинів. Але все пройшло добре! Товар новий, добре запакований, все ціле, без дефектів, відповідає заявленим характеристикам та опису. Через день товар уже був у мене. Обов'язково замовлятиму ще.
Антон Волошко рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 2m (MX6Y3), Замовлення №12993

Щиро дякую магазину за чудовий сервіс та якісну оригінальну продукцію Apple. Приємно здивований найнижчими цінами серед усіх конкурентів тут а також швидкою відправкою!