Відгуки про Storrage

alesgood79 рекомендує цей магазин
5 травня 2025 р.

Купив: Флешка Samsung 128 GB Type-C Blue (MUF-128DA/APC), Замовлення №13062

Цена соответствовала, обратная связь после заказа оперативная, быстрая отправка даже в воскресенье. Остался доволен. Рекомендую.
Вітя Дорошенко рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (CP.MA.00000664.01), Замовлення №13001

Замовляв уперше в цьому інтернет-магазині — трохи хвилювався, бо ціни дуже низькі, нижчі ніж у інших магазинів. Але все пройшло добре! Товар новий, добре запакований, все ціле, без дефектів, відповідає заявленим характеристикам та опису. Через день товар уже був у мене. Обов'язково замовлятиму ще.
Антон Волошко рекомендує цей магазин
7 квітня 2025 р.

Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 2m (MX6Y3), Замовлення №12993

Щиро дякую магазину за чудовий сервіс та якісну оригінальну продукцію Apple. Приємно здивований найнижчими цінами серед усіх конкурентів тут а також швидкою відправкою!
Гуляй Оксана рекомендує цей магазин
5 квітня 2025 р.

Купив: Smart колонка Apple HomePod mini Midnight (MTJT3), Замовлення №12990

Вдячна магазину за нову, оригінальну техніку Apple за низькими цінами. Відправка була в день замовлення, накладеним платежем і без ніяких предоплат, як в інших магазинах. Рекомендую до покупки саме тут.
Іван Морозюк рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Silver (MX2V3), Замовлення №12984

Хочу висловити свою вдячність інтернет-магазину Storrage за чудовий сервіс! Я придбав новий MacBook Pro 16, і залишився вражений швидкістю обробки мого замовлення та доставки. Все було зроблено дуже оперативно, продукт повністю відповідає опису, покупкою дуже задоволений. Дякую магазину за відмінне обслуговування! Рекомендую усім цей магазин.
Відповідь представника «Storrage»
Шановний клієнт, Дякуємо вам за залишений відгук! Нам дуже приємно отримувати зворотний зв’язок від наших клієнтів, адже це допомагає нам ставати кращими для вас. Якщо у вас є додаткові побажання чи запитання, завжди раді допомогти! Сподіваємося, що ви ще не раз скористаєтесь нашими послугами. З найкращими побажаннями, Команда STORRAGE.com.ua
Кузьма Голуб рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Space Black (MX313), Замовлення №12815

Нашел магазин с самой низкой ценой на ноут macbook pro 2024 года, были сомнения относительно покупки здесь, но все таки решился оформить заказ. Купив ноутбук здесь , могу смело рекомендовать этот магазин, покупкой и выбором магазина довольный. Быстро позвонили, подтвердили, и к вечеру курьер привез ноут, заводская упаковка с пломбами, единственное был без гравировки .
Vladimier A. рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Silver Late 2023 (MR7K3), Замовлення №12836

Купував в цьому магазині техніку Apple. Роботою магазина задоволений , ціни відповідають ціні на хотлайні, швидка відправка товару. Рекомендую.
alexeevtaras рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Air 3 Drone Fly More Combo with RC-N2 (CP.MA.00000692.01; CP.MA.00000692.04), Замовлення №12915

Вже втретє купую в цьому магазині дрони, вдячний магазину за можливість оплати на ФОП та за швидку доставку, товар завжди був в наявності, тримають найнижчі ціни серед конкурентів.
loginovrobert2 рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NL1 (11P14122483011), Замовлення №12910

Вдячний магазину за додаткову знижку на військовий товар для ЗСУ. Слава Україні. Будемо купувати тут ще. Всім рекомендуємо магазин.
Makar Zakharov рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2024 Wi-Fi 1TB Blue (MUWR3), Замовлення №12899

Нещодавно купував тут iPad.Роботою магазина задоволений, легкість оформлення замовлення, швидка доставка, та зручна оплата. Планшет був з заводськими пломбами, запакований в трансортировочну коробку від виробника. Буду ще звертатись, рекомендую купувати саме тут.
Представник магазину «Storrage»
11 лютого 2025 р. Відповісти