Купив: Флешка Samsung 128 GB Type-C Blue (MUF-128DA/APC), Замовлення №13062
Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (CP.MA.00000664.01), Замовлення №13001
Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 2m (MX6Y3), Замовлення №12993
Купив: Smart колонка Apple HomePod mini Midnight (MTJT3), Замовлення №12990
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Silver (MX2V3), Замовлення №12984
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" Late 2024 Space Black (MX313), Замовлення №12815
Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Silver Late 2023 (MR7K3), Замовлення №12836
Купив: Квадрокоптер DJI Air 3 Drone Fly More Combo with RC-N2 (CP.MA.00000692.01; CP.MA.00000692.04), Замовлення №12915
Купив: Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NL1 (11P14122483011), Замовлення №12910
Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2024 Wi-Fi 1TB Blue (MUWR3), Замовлення №12899