Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Pro Extra Battery (DELTAProEB-US), Замовлення №13549

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Pro Extra Battery (DELTAProEB-US), Замовлення №13487
Купив: EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery, Замовлення №13408
Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery (EFDELTA2MaxEB, EFD350-EB), Замовлення №13379
Купив: Миша Logitech G305 Lightspeed Black (910-005282, 910-005280), Замовлення №13355
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G VANGUARD SOC, Замовлення №13224

Купив: Apple Mac Mini M4/10CPU/10GPU/16GB/256GB 2024 (MU9D3), Замовлення №13178
Купив: Флешка Samsung 128 GB Type-C Blue (MUF-128DA/APC), Замовлення №13062
Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (CP.MA.00000664.01), Замовлення №13001
Купив: Бездротовий зарядний пристрій Apple MagSafe Charger 2m (MX6Y3), Замовлення №12993