Відгуки про ЖУК

NERObot рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Marshall Louder Speaker Stanmore II Bluetooth Black, Моноблочна акустична система Marshall Stanmore II Black (1001902), Замовлення №ЖЖК00105619

Менеджер Тетяна оперативно та відповідально допомогла з наданням інформацї про терміни доставки та проконольтувала про деталі товару, допомогла сформувати замовлення, магазином та персоналом залишився задоволенний.
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді чути, що Тетяна допомогла Вам з усіма питаннями щодо замовлення. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найвищий рівень сервісу, і відгуки, як Ваш, надихають нас на подальше вдосконалення. Дякуємо, що обрали магазин ЖУК. Чекаємо на Ваші нові замовлення та будемо раді знову допомогти!
Михаил Шило рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Apple Watch SE 2 2023 40mm (GPS) Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band S/M (MR9X3) NO BOX, Замовлення №№478367

Купував Apple Watch SE 2 покоління без пакування. Годинами задоволений вони були нові, не актевовані з оригенальним ремінцем. Про всі нюанси детальніше розповів менеджер у точці видачі. У майбутньому буду мати цей магазин на рахунку.
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Михайло! Дякуємо за відгук і довіру! Нам приємно чути, що Ви задоволені покупкою Apple Watch SE 2. Ми завжди прагнемо інформувати наших клієнтів про всі нюанси товару, щоб Ви отримали саме те, що очікуєте. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Гарного користування годинником)
unkn0wn не рекомендує цей магазин
19 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Миша Logitech G502 Hero (910-005470) Black USB

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

16.10 вночі зробив замовлення на сайті. 17.10 о 12 прийшло підтвердження на емейл. 18.10 побачив що на сайті ціна стала 0 (нема в наявності). 19.10 сам передзвонив до них і дізнався, що товару нема в наявності. Замовлення було скасовано!!! - Чому ніхто не передзвонив?! Оператор сказала лише вчора (пт, 18.10) надійшла інформація. Якби не передзвонив, інформацію отримав би МОЖЛИВО в понеділок (21.10). Комунікація на поганому рівні, я вже мовчу про юридичний нюанс.
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та вибачаємося за незручності. Ми розуміємо Ваше розчарування, що спілкування не відповідало Вашому очікуванню. Ваше замовлення дійсно скасувалося через відсутність товару, і ми працюємо над покращенням процесу оповіщення клієнтів, щоб такий результат не повторювався. Щодо юридичних аспектів, ми завжди прагнемо діяти в межах закону, і якщо у вас є будь-які питання, будемо раді їх розглядати. Також в телефонній розмові запропонували Вам альтернативний варіант зі знижкою, яка залишається для Вас актуальною і надалі. Дякуємо за Ваше терпіння, і сподіваємось виправити це у майбутньому!
Про знижку мови не було. Мені запропонували альтернативний товар зі схожими характеристиками лише підшукати. Стосовно юридичних аспектів. Див скрін 1 та прочитайте: Стаття 640. Момент укладення договору 1. Договір є укладеним з моменту одержання особою, яка направила пропозицію укласти договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції.
21 жовтня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «ЖУК» відповів на коментар unkn0wn
Дякуємо за Ваш відгук та за надану інформацію. Ми розуміємо Ваші зауваження щодо юридичних аспектів. Проте, на жаль, трапляються випадки, коли товар може бути недоступним через технічні або логістичні проблеми, що виникають. Ми шкодимо, що в даній ситуації комунікація не була належною, і вже працюємо над вдосконаленням процесів, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Дякуємо за Ваше розуміння.
24 жовтня 2024 р. Відповісти
Дмитрий Каман не рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Стаціонарний медіаплеєр Xiaomi Mi TV Box S 2nd Gen (MDZ-28-AA)

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Історія з покупки медіаплеєра в інтернет-магазині ЖУК Оформив замовлення з отриманням в магазині, проходить тиждень, мені на вайбер пишуть що товар за такою ціною не може бути поставлений, нова ціна така то. На агрумент, що це порущує правила споживачів ніяк не відреагували. "Потужний" сервіс "потужного" магазину, тиждень очікування, щоб обробити замовлення, жах...
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук і шкодуємо, що Ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Ми розуміємо Ваше розчарування і перепрошуємо за затримку в обробці замовлення та зміну ціни. Такі випадки не є типовими для нашого сервісу, і ми постійно працюємо над вдосконаленням процесів. Сподіваємося, що у Вас буде можливість переконатися в нашому бажанні надавати якісний сервіс у майбутньому та пропонуємо Вам знижку на наступне замовлення.
Volodymyr Fedotov рекомендує цей магазин

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №ЖЖК00099218

Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Володимире! Дякуємо за детальний та позитивний відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені швидкою доставкою, якістю обслуговування та відповідністю товару Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо забезпечити нашим клієнтам найкращий сервіс і раді, що наш підхід до ціноутворення та зручних мережевих магазинів були корисними для вас. Сподіваємося, що Ваш досвід з нами залишиться таким же позитивним і в майбутньому!
Алексей Альбещенко не рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Хотів купити: портативна колонка JBL Flip 6 Black (JBLFLIP6BLK)

VETAL рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Відеокарта Gigabyte GeForce RTX­­ 4060 Ti GAMING OC 16G (GV-N406TGAMING OC-16GD), Замовлення №480266

Впервые покупаю в этом магазине, обслуживание отличное,(надеюсь не придётся обращаться по гарантии),маленький нюанс,не положили к товару чек и гарантийный талон,при обращении на эл.почту магазина,быстро ответили и выслали в тот же день документы,приятным бонусом была оплата доставки магазином.
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Віталій! Дякуємо за Ваші позитивні відгуки! Ми раді, що залишилися задоволені обслуговуванням і швидким вирішенням питань з документами. Приємно чути, що Вам сподобався наш сервіс, і ми завжди прагнемо забезпечити комфортні умови для наших клієнтів. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або потреби в подальшій підтримці, звертайтесь – ми завжди раді допомогти та чекаємо наступних Ваших замовлень)))
Volocuga Volocuga не рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 7 Black (BHR6008GL, BHR6007CN)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Замовив Xiaomi Mi Smart Band 7 Black, за тиждень менеджер віддзвонив і сказав що товару немає в наявності. Потім пробував іншу модель за ті ж гроші з гіршими як на мене характеристиками (тфт екран, а не амолед і т д). Короче повернули гроші в результаті, але тиждень часу я втратив.
Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли через відсутність товару в наявності. Ми розуміємо, що втрата часу є неприємним досвідом, і шкодуємо, що запропонована альтернатива не відповідала Вашим очікуванням. Повернення коштів було здійснено, і дякуємо за Ваше терпіння. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Владимир Абрамчук не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Блок живлення Chieftec Smart GPS-650A8, Блок живлення Chieftec Smart GPS-650A8, Замовлення №387358

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Володимире. Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за неприємну ситуацію. Ми розуміємо, наскільки важливо отримати справний товар і швидке вирішення питання з гарантійним обслуговуванням. Ваше звернення вже передано у відповідний відділ для детальної перевірки ситуації. Ми шкодуємо, що ремонт затягнувся і не вирішив проблему. Зараз працюємо над тим, щоб якнайшвидше вирішити вашу ситуацію. Перепрошуємо за всі незручності й дякуємо за Ваше терпіння. Сподіваємося виправити ситуацію і відновити Вашу довіру до нашого магазину.
блок проработал всего около 5 месяцев. После этого сгорел. При обращении в магазин ЖУК, где его приобрел. забрали на ремонт, более двух месяцев "ремонтировали" и после чего блок проработал менее трех минут, опять отдал его в магазин. более 6 месяцев уже не могу работать на компьютере. Деньги не возвращают, товар бракованный, никаких мер не принимают. Никогда в жизни больше не буду связываться с магазином ЖУК и буду всем рассказывать о своей неудачной покупке и таком сервисе в данном магазине. Проблему не решено.
30 вересня 2024 р. Відповісти
Представник магазину «ЖУК» відповів на коментар Владимир Абрамчук
Ми розуміємо ваше розчарування через затримки в ремонті та вирішенні питань. На даний момент погоджено повернення коштів, і Вам потрібно звернутися до фізичного магазину для їх отримання, про що повідомили Вас в телефонному режимі. Сподіваємося, що зможемо виправити Ваші враження від нашого сервісу та Ви залаишитесь нашим клієнтом і надалі)
11 жовтня 2024 р. Відповісти
После справедливого моего отзыва, наконец то, решили мою проблему и вернули деньги. Спасибо за реакцию и возврат денег. Но, в целом, недоволен работой магазина ЖУК, т.к. более шести месяцев не мог пользоваться своим компьютером. Деньги возвращать сразу не захотели, а покупать новый блок питания не было смысла, т.к. мой дважды отправлялся в ремонт. Теперь купил новый блок в магазине ..., - там, в случае брака, деньги возвращают в течение 3-12 дней.
7 листопада 2024 р. Відповісти
Юрій456 не рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13.6, Замовлення №477897

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Відповідь представника «ЖУК»
Добрий день, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими Ви зіткнулися під час обслуговування. Ваше замовлення та ситуація були уважно розглянуті, і ми щиро шкодуємо, що наш сервіс не виправдав Ваших очікувань. Ви абсолютно праві, що очікуєте оперативного вирішення питання, і питання з поверненням коштів вирішено. На даний момент питання з поверненням коштів вирішено. Ми цінуємо Ваш зворотний зв'язок, адже це допомагає нам покращувати обслуговування. Сподіваємося, що зможемо виправити ситуацію та відновити вашу довіру. Якщо у Вас залишилися питання або Вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію, і ми з радістю допоможемо Вам.