Відгуки про TehnoAge

Vad Vardic не рекомендує цей магазин
15 травня 2025 р. На модерації

Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB53DG703ES9UA

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Дуже не ефективна робота менеджера.Все що він зміг зробити - це прийняття замовлення. Не рекомендую цей магазин.
Sergey S не рекомендує цей магазин
29 квітня 2025 р.

Хотів купити: Пральна машина автоматична Siemens WG56G2ZEPL

Відповідь представника «TehnoAge»
Доброго дня,шановний Sergey.Слушне зауваження, обновили інформацію на сайті. З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Александр Гепенко не рекомендує цей магазин
19 квітня 2025 р.

Хотів купити: Hotpoint-Ariston HSIO 3O23 WFE, Посудомийна машина Hotpoint-Ariston HSIO 3O23 WFE

Зробив замовлення ціна була 14200, зранку набрали сказали, вже ціна 14800
Відповідь представника «TehnoAge»
Доброго дня шановний Олександр. Дякуємо за зворотний зв'язок, ціну на сайті виправили. З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Serhiy Berezin рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: пральна машина Whirlpool TDLR 65230, Пральна машина автоматична Whirlpool TDLR 65230, Замовлення №123456

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «TehnoAge»
Доброго дня,шановний Serhiy.Дуже дякуємо за відгук про роботу нашого магазину! Будемо раді новим зверненням! З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Сахнюк Егор рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Купив: Вбудована посудомийна машина Bosch SMV2IVX00K, Пральна машина BOSCH WGA14400UA, Замовлення №451238

Дуже задоволений, ціна найраща в інтернеті. Терміни доставки найщвидші пропонували в день замовлення доставити переніс на наступний день. Ще змінював позицію бо помилимвся при замовленні з моделью на термін доставки не вплинуло все дуже швидко. Сумарно від ... єкономія вийшли більше 8 тис. грн на посудомийці та пральній. Тому питаннь з приводу чеків навіть не потрібно задавати. Товар офіційний UA сервысні центри приймають на ремонт все чудово.
Відповідь представника «TehnoAge»
Доброго дня шановний Егор.Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас ще! З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Luydmila Morfeya рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: 1.| Акумуляторний пилосос SAMSUNG Jet75 VS20B75ADR5/UK| Кіль. [1] Ціна: 11700грн., Замовлення №Xxxx

Відповідь представника «TehnoAge»
Добрий день шановна Luydmila.Дуже дякуємо за відгук про роботу нашого магазину! Будемо раді новим зверненням! З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Александр Поправкв рекомендує цей магазин
15 березня 2025 р.

Купив: Відпарювач Tefal Origin Home IT3280E1, Замовлення №1

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив відпарювач,оплатив відразу,відправили в той же день,отримав наступного дня,все добре.
Відповідь представника «TehnoAge»
Добрий день шановний Олександр.Щиро вдячні за Ваш відгук та зворотній зв"язок. Будемо й надалі старатись для Вас. З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Ольга Максименко рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Krups EA810870, Замовлення №34571

Замовила кавомашину.Зі мною швидко зв'язались для уточнення замовлення і на наступний день була відправка.Все прийшло в зазначені терміни.Приємний в спілкуванні менеджер.Покупкою задоволена, машина працює швидко і тихо.Дуже приємна ціна.
Відповідь представника «TehnoAge»
Доброго дня шановна Ольга! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас ще! З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
Олександр UA рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Хлібопічка TEFAL Pain et Delice PF240E38, Замовлення №34570

Відповідь представника «TehnoAge»
Добрий день шановний Олександр.Дякуємо за Ваш відгук та за вибір нашого магазину для покупки. З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!
SychS рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Пральна машина автоматична Electrolux EW6S406WU, Замовлення №34566

Найкраща ціна була, привезли через пару годин. Перший такий досвід і дуже вдалий.
Відповідь представника «TehnoAge»
Добрий день шановний SychS.Ми завжди раді старатись для Вас! Нехай покупка в нашому магазині принесе позитивні емоції, а техніка буде надійним помічником багато років. З повагою та найкращими побажаннями магазин Tehno Age!