Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB53DG703ES9UA
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Хотів купити: Пральна машина автоматична Siemens WG56G2ZEPL
Хотів купити: Hotpoint-Ariston HSIO 3O23 WFE, Посудомийна машина Hotpoint-Ariston HSIO 3O23 WFE
Купив: пральна машина Whirlpool TDLR 65230, Пральна машина автоматична Whirlpool TDLR 65230, Замовлення №123456
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Вбудована посудомийна машина Bosch SMV2IVX00K, Пральна машина BOSCH WGA14400UA, Замовлення №451238
Купив: 1.| Акумуляторний пилосос SAMSUNG Jet75 VS20B75ADR5/UK| Кіль. [1] Ціна: 11700грн., Замовлення №Xxxx
Купив: Відпарювач Tefal Origin Home IT3280E1, Замовлення №1
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кавомашина автоматична Krups EA810870, Замовлення №34571
Купив: Хлібопічка TEFAL Pain et Delice PF240E38, Замовлення №34570