Відгуки про ForActive

Вадим Перцевый рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Купив: Автомобільний відеореєстратор 70mai Dash Cam A510, Замовлення №20451442738239

Я дуже вдячний магазину та співробітникам за швидкість та залученість! І товар був належної якості і сервіс і допомога у процесі встановлення. Надали гарантійного листа та запакували коробочки дуже гарно! Дякую магазинові! Буду звертатися ще!
Vova Danylin рекомендує цей магазин
19 травня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач SanDisk Extreme Portable V2 2 TB Black (SDSSDE61-2T00-G25, SDSSDE61-2T00-G30), Замовлення №20451441855464

Roman Romanov рекомендує цей магазин
18 березня 2026 р.

Купив: Смарт-годинник Black Shark GS3 Black, Замовлення №20451392697360

Рекомендую даний магазин. Все відправили швидко. Товар відповідає заявленим характеристикам
Богдан Іванюк рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Philips SHP9500 Black, Замовлення №01010101010

Замовлення пройшло швидко, запаковано все було добре, продавець ввічливий і ціна була найкраща. Жодних нарікань
Тетяна рекомендує цей магазин
6 березня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 1 TB Indigo Blue (MU-PC1T0H/WW), Замовлення №#10003799

Товар оригинальный. Проверяла на официальном сайте Samsung. Подгрузились все программы, заводские номера. Обслуживание супер - быстро, четко, лаконично. Сам товар начала тестировать - пока что все работает без замечаний. Получила гарантийку - пропечатанную и подписанную. Рекомендую магазин и продавцов.
6 березня 2026 р. Відповісти

Купив: Материнська плата MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI, Замовлення №10003670

Алина Милич рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Купив: Приставка xiaomi smart tv box s 3rd gen, Замовлення №20451337894953

Крутий магазин який продає дійсно не підробку,що для мене важливо,продавець чудовий, відправили в термін без затримок, купую вже в друге.
Ганна рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 8/256GB Midnight Black, Замовлення №20451323946731

Чудове обслуговування. Заказ прийняли та відправили в той же день. Дякую.
Анна рекомендує цей магазин
14 грудня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Amazfit GTR 3 Moonlight Grey, Замовлення №20451315923051

Зробила замовлення, і одразу зі мною зв'язався магазин. Все пройшло чудово, відправили швидко, так само швидко товар і приїхав. Годинник новий, глобалка, все чудово. Коробка запечатана, всі чеки, гарантійний талон - все є. Рекомендую цей магазин, буду купляти ще