Відгуки про Tovary

Микола Волошин рекомендує цей магазин
10 квітня 2025 р.

Купив: Духова шафа Electrolux EOF3H40BW; посудомийна машина Electrolux EEA912100l, Замовлення №457892

Відповідь представника «Tovary»
Ваші слова вражають до глибини душі. Для нас немає нічого важливішого, ніж задоволені клієнти! Ми завжди раді працювати для вас.
Успіхів вам у бізнесі та вдячних клієнтів !
10 квітня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Tovary» відповів на коментар Микола Волошин
Щиро дякуємо за теплі побажання.
18 квітня 2025 р. Відповісти
Sana27 рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: Епілятор для обличчя Braun SE 810 Face, Замовлення № №457224(ID51721)

Моє замовлення№457224(ID51721).Замовляла Епілятор для обличчя Braun SE 810 Face.Дуже задоволена відповідальним продавцем та якісним товаром.Оформлення та відправка оперативні навіть у вихідний.Також доступна післяоплата,що є перевагою для замовлення вперше.Продавець постійно на зв'язку,присутній індивідуальний підхід.Рекомендую!
Відповідь представника «Tovary»
Дякуємо, що відзначили наші зусилля. Ми завжди раді працювати для таких клієнтів, як ви! Ваш відгук підтверджує, що ми рухаємося в правильному напрямку.
Oksana Rad не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 лютого 2025 р.

Купив: Електробритва чоловіча Braun Series 3 3020s Black, Замовлення №445443

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Александр Волков рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Мультиварка Redmond RMC-M90, Мультиварка Redmond RMC-M90, Замовлення №48294

Первый раз заказывал в этом магазине, очень понравились цены и ассортимент. Быстро доставили товар, всё отлично, очень доволен. Буду заказывать ещё.
Відповідь представника «Tovary»
Вау! Дякуємо, Олександре, за неймовірний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви поділилися своїми враженнями про наш магазин. Бажаємо Вам насолоджуватися Вашою покупкою! Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, ми завжди готові допомогти.
Ara_sh рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Мікрохвильова піч Gorenje MO 20 A3 BH, Замовлення №436754

Хорошая цена. Оперативная отправка. Акция на бесплатную доставку. Микроволновка работает. В целом все норм. Только видно что почему-то распаковывалась техника магазином.
Відповідь представника «Tovary»
Щиро дякуємо за довіру! Ми раді, що Ви обрали саме нас. Ваш позитивний досвід – наша найвища нагорода. Сподіваємося, що ви й надалі будете нашим клієнтом!
dr0 не рекомендує цей магазин
3 січня 2025 р.

Купив: Занурюваний блендер Gorenje HBC802QW, Замовлення №№439312 (ID47578)

sly98 рекомендує цей магазин
17 грудня 2024 р.

Купив: Тостер Electrolux E7T1-6BP, Замовлення №436838

Дуже задоволений покупкою! Швидка доставка, найкращі ціни та жодних прихованих комісій. Ідеальний продавець із чітким і зрозумілим спілкуванням. Рекомендую всім!
Відповідь представника «Tovary»
Радіємо, що у вас склалося позитивне враження. Будемо чекати на ваші нові замовлення. Приємного користування
Vasya Solovyov рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Праска Braun SI 5078 GY, Праска з парою Braun TexStyle 5 SI 5078 GY, Замовлення №424291

+ Ціна відповідає дійсності, + Оплата частинами від моно + Відправка в день оплати - Опис частково не відповідає дійсності (на сайті: Країна-виробник: Угорщина, по факту: Made in China). Я знав, що дані праски збираються в Китаї, але сподівався що це буде збірка Угорщини. Виявилось ні.
Відповідь представника «Tovary»
Вітаємо, Василію! Приємно, що Ви залишилися задоволені! Ми завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Обов'язково внесемо зміни.
Владимир Лепихов рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Електром'ясорубка Kenwood MG510, Замовлення №Замовлення № 418303(ID 42

Швидко відповіли, домовилися, відправили,дякую, Ввічливі дівчата, нехай щастить.
Відповідь представника «Tovary»
Дякуємо за вибір! Нам дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою та нашими рекомендаціями. Бажаємо вам приємного користування та будемо раді допомогти вам у будь-який час.
Олександр рекомендує цей магазин
25 травня 2024 р.

Купив: Блендер Electrolux Explore E6TB1-6ST, Замовлення №401768

Перейшов в магазин з хотлайн. Ціна актуальна, використовував функцію швидкого замовлення, одразуж перетелефонували і узгодили деталі і відправили в той же день. Раджу цей магазин.
Відповідь представника «Tovary»
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією та сервісом. Нехай куплений товар принесе вам багато радості та користі.