Хотів купити: Кухонна машина Kenwood Chef XL KVL4100S

Купив: Духова шафа електрична Electrolux EOF3H40BX, Замовлення № № 528556

Купив: Стайлер (випрямляч) Rowenta Thermocare Ultimate Experience SF8120F0, Замовлення №66477

Хотів купити: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 235.BK
Купив: Духова шава Електролюкс, Замовлення №479567

Купив: Комплект Дух.шафа + Вар.поверхня газ. Gorenje BO6735E02BK + G641EB, Замовлення №00000465147

Купив: Праска з парою Electrolux E6SI1-6PG, Замовлення №52708

Купив: Духова шафа Electrolux EOF3H40BW; посудомийна машина Electrolux EEA912100l, Замовлення №457892

Купив: Епілятор для обличчя Braun SE 810 Face, Замовлення № №457224(ID51721)

Купив: Електробритва чоловіча Braun Series 3 3020s Black, Замовлення №445443
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати