Відгуки про Сафік

Світлана Кунченко рекомендує цей магазин
20 вересня 2025 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для дітей Huzaro Ranger 6.0 Pixel Mesh, Замовлення №361087318

Щиро раджу магазин, покупку зробила легко та швидко. Не дивлячись, що крісло було під замовлення і чекати до 10 днів, отримала його вже через 5, оплата при отриманні. З плюсів можу відмітити не тільки швидкість, а приємну комунікацію, поради від магазину та адекватну ціну. Дякую!
Відповідь представника «Сафік»
Шановна, Світлана, щиро дякуємо за таку високу оцінку і дуже вдячні вам за замовлення! Від усієї нашої команди бажаємо Вам всього найкращого, успіхів і багато радісних емоцій! Дякую, що обрали саме нас, ми це дуже цінуємо! Звертайтесь до нас ще, завжди Вам раді. Мирного неба.
Vicontkol не рекомендує цей магазин
18 вересня 2025 р.

Хотів купити: Комп'ютерне крісло для геймера Huzaro Force 2.5 mesh black/white

Ціна на товар НЕ відповідає дійсності! Ціна на сайті продавця завищена на 264 грн, або на 8%. Безумовно я не можу рекомендувати такий непорядний магазин.
Відповідь представника «Сафік»
Шановний, Vicontkol, нам дуже прикро що склалась така ситуація. На жаль, зараз відсутній функціонал який дозваляє за секунду оновити ціни та наявність товару як на нашому сайті, так і на сайті-агрегаторі, тому даний процес займає певний проміжок часу. Якраз в момент оновлення Ви і помітили цю розбіжність, на теперішній час все оновилось і ціни всюди однакові. Якщо Вам досі потрібне дане крісло звертайтесь до нас і ми з радістю, Вам його привеземо "під замовлення", без передплати, але не затягуйте з рішенням, так як кількість товару по такій привабливій ціні (наступна пропозиція дорожча на 13,45%, а саме на 460 грн) обмежена.
Turbodisco Adept рекомендує цей магазин
17 липня 2025 р.

Купив: Корпус Fractal Design Define 7 Black (FD-C-DEF7A-01), Замовлення №156033

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дякуємо за позитивний відгук. Звертайтесь до нас ще, завжди Вам раді.
раиса коханец рекомендує цей магазин
4 червня 2025 р.

Купив: Пастка-знищувач електронний N'oveen IKN30 Black, Замовлення №344799600

Обіцяли через 10 днів приїхав раніше. Все супер, товар відповідає опису, гарантія фіскальний чек на місці, дуже задоволена. Всім раджу цей магазин. Дякую вам! Обов'язково до вас повернусь за наступною покупкою.
Игорь Гранецкий рекомендує цей магазин
24 травня 2025 р.

Купив: сокиру колун Gardena 08719-48, Замовлення №344799908

Сказали в течении десять дней получу, все так и было позвонили без задержек,и отправили быстро и сами упаковали за что отдельное спасибо
Відповідь представника «Сафік»
Дякуємо Ігор за позитивний відгук. Звертайтесь до нас ще, завжди Вам раді.
Oknehsorod рекомендує цей магазин
13 травня 2025 р.

Купив: Клавіатура Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard US (920-008093), Замовлення №343128415

Отправили быстро, всем доволен
Yura Sekret рекомендує цей магазин
25 лютого 2025 р.

Купив: Блок питания ASUS TUF-GAMING-750G 90YE00S3-B0NA00, Замовлення №330456886

Магазин хороший связался с продавцом через Вайбер тот подтвердил наличии и цену товара, даже гарантию на год, отправили в этот же день, пришел на следующий день, товар полностью соответствует описанию, надеюсь прослужит долго, качество отменное Магазин советую
Відповідь представника «Сафік»
Дякуємо Юрій, що написали такий гарний відгук. Звертайтесь до нас ще, завжди Вам раді.
Александр Кузин не рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Мікрохвильовка з грилем і конвекцією Beko MCB25433BG

Tim Kay рекомендує цей магазин
16 квітня 2024 р.

Купив: Розумний світильник Yeelight Arwen Ceiling Light 550C 598mm 50W 2700-6500K Wi-Fi/BLE (YLXD013-C), Подвійний зарядний пристрій Акумулятор 2 шт. GoPro Dual Battery Charger + battery Enduro 2 pcs for HERO11/10/9 (ADDBD-211), Геймерський ігровий стіл Huzaro Hero 6.0 Black, Замовлення №286688245, 282589639, 278

Відповідь представника «Сафік»
Дякуємо що стримали обіцянку і написали такий гарний відгук. Звертайтесь до нас ще, завжди Вам раді.
Ксения Ткаченко не рекомендує цей магазин
13 грудня 2023 р.

Хотів купити: Фен BaByliss 6615E

Відповідь представника «Сафік»
Приносимо Вам наші вибачення за дану незручність. Така ситуація може бути, так як для оновлення сайту потрібен певний проміжок часу. Вплинути на пришвидшення даного процесу, на жаль, не маємо змоги. Дізнатись актуальну вартість та залишки товару Ви можете зателефонувавши до нашого магазину.