Хотів купити: Холодильник з морозильною камерою LG GW-B509SLKM
Купив: Занурюваний блендер Gorenje HBC564QW, Замовлення №6086
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція XO PSA-700 (6920680834341), Замовлення №00000
Купив: SAMSUNG RZ32M7110SA/UA та SAMSUNG RR39M7140SA/UA
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Хотів купити: Микроволновая печь LG MH6336GIB
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Купив: Машинка для стрижки Ardesto HC-Y30-DBS, Замовлення №547949
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Смартфон OPPO A31 4/64GB Lake Green
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі
Купив: КРОНШТЕЙН ITECH PTRB41
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: ТЕЛЕФОН ERGO F243 BLACK, Замовлення №ТЕЛЕФОН ERGO F243 BLACK
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: асортимент, сервісна підтримка
Купив: BRAVIS LED-32G5000 + T2, Замовлення №3849