Відгуки про Media-Sell

Рекомендую.Быстрая доставка
Всеволод Гринюк рекомендує цей магазин
19 травня 2026 р.

Купив: QNED телевізор LG 55QNED85, Замовлення №3892283

Замовлення оформили швидко та без проблем. Консультант був дуже ввічливий і компетентний, допоміг зробити правильний вибір. Покупкою повністю задоволений!
Олександр Тапченко рекомендує цей магазин
15 травня 2026 р.

Купив: Neo QLED телевізор Samsung QE55QN70F, Замовлення №3892333

Хороший магазин. Якісне, швидке обслуговування. Консультанти завжди допоможуть підібрати товар.
Костянтин Яковенко рекомендує цей магазин
12 травня 2026 р.

Купив: QLED телевізор Samsung QE43Q7F, Замовлення №3892415

Щиро вдячний за якісне обслуговування та допомогу у виборі товару. Консультант усе доступно пояснив, відповів на всі питання та порадив найкращий варіант. Замовлення отримав дуже швидко, все було акуратно запаковано. Приємно мати справу з надійним магазином. Рекомендую всім!
Олеся Вороніна рекомендує цей магазин
8 травня 2026 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE55U8000F, Замовлення №3892000

Замовленням залишилася дуже задоволена. Магазин працює оперативно, менеджер швидко зв’язався для підтвердження замовлення та відповів на всі запитання. Товар прийшов вчасно, добре упакований і в чудовому стані. Якість перевершила очікування. Дякую за хороший сервіс та відповідальне ставлення!
Денис Поліщук рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: QLED телевізор Samsung QE43Q8F, Замовлення №3892031

Дуже сподобалася швидкість роботи магазину, вже наступного дня отримав посилку.
Євген Кравець рекомендує цей магазин
28 квітня 2026 р.

Купив: QLED телевізор Hisense 32A5NQ, Замовлення №3891749

Доставка була швидкою, телевізор приїхав у заводській упаковці, все працює без проблем
Andrii Gavrylenko рекомендує цей магазин
24 квітня 2026 р.

Купив: OLED телевізор Samsung QE65S90F, Замовлення №3892358

Зручно купувати, коли є великий вибір товарів в одному місці.