Відгуки про TEKHNOCITY.COM

VitalyWind рекомендує цей магазин
15 серпня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Electrolux EIB60420CK, Замовлення №794

Хорошее обслуживание. Быстро связались и отправили. Товар работает как следует. Спасибо! :)
Відповідь представника «TEKHNOCITY.COM»
Шановний, VitalyWind! Дякуємо за відгук, завжди раді вас вітати в нашому інтернет-магазині!
Представник магазину «TEKHNOCITY.COM»
Шановний (на), VitalyWind! Дякуємо за відгук, завжди раді вас вітати в нашому інтернет-магазині!
19 серпня 2025 р. Відповісти
Artem Crest рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Electrolux CIV634, Замовлення №783

Товар прийшов вчасно і в гарному стані, рекомендую.
Відповідь представника «TEKHNOCITY.COM»
Шановний (на), Artem! Дякуємо за відгук, завжди раді вас вітати в нашому інтернет-магазині!
Iramancheg рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Electrolux EXP26U339CW, Замовлення №799

Лучший выбор для покупок. Качественные товары, быстрое обслуживание и приятные консультанты. заказали здесь и советую другим.
OleksiiJet рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Electrolux CIV644, Замовлення №729

Замовляв варильну поверхню, найкраща ціна була тут, відправили на наступний день. Обслуговування на високому рівні. Дякую за оперативність.
PavVLo Didenko рекомендує цей магазин
2 липня 2025 р.

Купив: Комбінована плита Zanussi ZCM65338WA, Замовлення №550

Могу смело рекомендовать данный магазин, оперативная обратная связь, товар предоставлен в лучшем виде.
Domirnus рекомендує цей магазин
26 червня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка з грилем Electrolux LMS4253TMX, Замовлення №751

Дуже гарний магазин. Усім рекомендую. Відповіли вчасно, вислали також вчасно. Порадувала відправка післяплатою. За потребою ще тут купуватиму
Andrii Yermolenko рекомендує цей магазин
25 червня 2025 р.

Купив: Посудомийна машина Electrolux EEM96330L, Замовлення №26

Купував посудомийну машину і варочну поверхню, дуже задоволений! Актуальна інформація про ціну і наявність товару, доставили в домовлені терміни, тож буду замовляти тут техніку і надалі
acjintuchan1980 рекомендує цей магазин
24 червня 2025 р.

Купив: Духовка електрична Electrolux EOE8P39WV, Замовлення №769

Нужна была духовка, по отзывам выбрал модель Електролюкс EOE8P39WV, европейское качество подкупило. Привезли по адресу через пару дней, товар соответствовал ожиданиям. Спасибо за хорошое обслуживание.
Martyn0ff Andrey рекомендує цей магазин
24 червня 2025 р.

Купив: Духовка електрична Electrolux EOF3H40BW, Замовлення №777

Вдячні магазину за оперативність! Окреме спасибі за документи, які надіслали разом з товаром (гарантія+чек).Доставили наступного дня після замовлення!Найнижча ціна в інтернеті!Дякую!
symlobapick1983 рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Купив: Електрична варильна поверхня Electrolux EHF6547FXK, Замовлення №696

Рекомендую, як надійний магазин! Замовив варильну поверзню по повній передоплаті. Швидка обробка замовлень і відправка.