Відгуки про iCom.net.ua

Ulver36 рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Пилосос з аквафільтром Thomas Perfect Air Allergy Pure (786526), Замовлення №14759

vmysan рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: JBL Charge 6 White (JBLCHARGE6WHT), Замовлення №14888

Замовляв JBL Charge 6 White (JBLCHARGE6WHT) Отримав швидко, ціна норм, колонка супер!
Відповідь представника «iCom.net.ua»
Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли виправдати очікування. Сподіваємося на подальшу співпрацю!
Олег Крусов не рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Хотів купити: DDR5 Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR5 5600 MHz Beast (KF556C40BBK2-32)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Було зроблене замовлення на сайті 07.01,наступного дня дзвонять і кажуть що товару немає,а якщо буде то за іншою ціною.Що я бачу наступного дня-товар є на сайті,але замість 11707 стоїть така сама за 14790. Я хочу купити за тою якою було замовлено і це моє право,не треба розводити людей заради наживи .
Oldsmith рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Купив: OLED телевізор Philips 48OLED770/12, Замовлення №13941

Замовив 29 грудня, з проханням відправити швидше, і отримав вже 30. Враховуючи те, що це доволі не ходовий товар і габаритне замовлення, плюс пересилка у інше місто і кінець року - ідеально. Дякую за новорічну ніч з фільмами у новій якості.
GasHiJ рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція V-TAC 600W, 576Wh (VT-606N), Замовлення №20451338557937

Підтримка магазину відповідає дуже швидко, однозначний плюс
jhnslvnv рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція PowerPlant HS1800 1484.8Wh, 412444mAh,1800W (PB930852), Замовлення №5661

Сподобалося ставлення магазину до клієнта. Продали станцію за тією ціною, яка була на сайті на момент замовлення, хоча, як я розумію, того дня був дуже великий попит на ці станції. Менеджер доставки також допоміг донести станцію до ліфту. Станція вже майже місяць працює без нарікань, сподіваюсь, що й надалі так само виручатиме. Отже, рекомендую магазин за гарне обслуговування та ціни.
Володимир Ковбасюк рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Lenovo Tab M11 TB330FU 8/128GB Luna Grey + Pen (ZADA0299UA), Замовлення №13112

Sergiy Sergey рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Телевізор Ergo 32GFS6500, Замовлення №6209

Дякую співробітникам магазину за чудове обслуговування. Все відбулось, як було домовлено. В магазині зустріли з усмішкою, чемно запитали за чим я прийшов, допомогли перевірити товар. Телевізор мав свою фабричну упаковку, яка, в свою чергу, ще була замотана в плівку співробвнтиками магазину. В перше таке зустрічаю і розумію, що мені це сподобалось.
33322333 рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: .0TB Seagate BarraCuda 256MB (ST2000DM008), Maiwo HDD 2.5, Замовлення №13183

Куплено HDD+док-станция к нему, доволен как слон. Запаковано - моё почтение. На скрине скорость копирования USB 3.0-станция-диск.
Євгеній Рогозов рекомендує цей магазин
27 листопада 2025 р.

Купив: Корпус JONSPLUS i 400 Tempered Glass Silver, Замовлення №№12860

Хороший магазин, усім задоволений!