Купив: Смартфон Apple iPhone 15 256GB Blue (MTP93), Замовлення №12192
Купив: Супутниковий модем Starlink Internet Satellite 3gen, Замовлення №12193
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 1TB eSIM Natural Titanium (MYWF3), Замовлення №12185
Купив: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 64GB Blue (MPQ13, MCM84), Замовлення №12191
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium (MYND3), Замовлення №12194
Купив: Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-Fi 64GB Space Gray (MK2K3), Замовлення №12179
Купив: Apple iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite (MLLA3)_A, Замовлення №12176
Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Midnight (MLPF3), Замовлення №12173
Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. multi-styler and dryer Straight+Wavy Ceramic Patina/Topaz (533598-01), Замовлення №12168
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №12167