Відгуки про SMARTFON

Денис Воробей рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A05s 4/128GB Silver (SM-A057GZSV), Замовлення №130011

Сергей из Одессы рекомендує цей магазин
12 грудня 2024 р.

Купив: Realme Note 50 4/128GB (Sky Blue) , Замовлення №128864

На Новый Год заказал детям смартфоны. Менеджер Диана трижды перезванивала и уточняла детали. Сразу отправили. В Одессе получил чуть больше чем через сутки. Однозначно: отличный магазин. Спасибо
Петро Куліш не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Motorola G24 Power 8/256GB Ink Blue (PB1E0003), Замовлення №0000

Доповню .Дякую за вирішення питаньСкло поміняли , чохол запропонували новий .По суті всі моменти закрили .Позитивне враження від директора з яким спілкувався .Ввічлило та зрозумінням вислухали ,вибачились і оперативно поміняли ..Відправили до речі безкоштовно Новою Поштою.
24 грудня 2024 р. Відповісти
5b2bdp5p8p рекомендує цей магазин
28 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №14040

Купляв телефон в данному магазині, хороший сервіс, менеджер відповідає швидко, відправка товару в найкоротші терміни. Магазин рекомендую.
Аким Петруня рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 4 Obsidian Black (BHR7854GL), Замовлення №№ 127859

Отличные часы, и отличный магазин, произошел небольшой инцидент при заказе, но служба поддержки мне быстро перезвонила, и решила мою проблему, и даже дали небольшой бонус, самый выгодный магазин с лучшими специалистами ?
Leliv рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
17 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Amazfit Pop 3S Metallic Silver, Замовлення №20451037828173

Замовив годинник, запропонували наклеїти захисну плівку, я погодився, на пошті не звернув уваги на пакування, але дома звернув увагу що вся коробка в якись чорних плямах, крім того часи прийшли розряджені в 0, на пошті одразу навіть не включились. Питання вирішене.
Іван Івасюк рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+8/256 Blak, Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 8/256GB Black, Замовлення №20451029193762

Все чудово.
Salsilator рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Купив: Xiaomi Poco X6 12/256GB Black, Смартфон POCO X6 12/256GB Black, Замовлення №127137

Маркетплейсом задоволений - все відповідає інформації на їх сторінці. Отримав чудовий товар за чудовою ціною. Швидкість доставки вражає!
Игорь Хакимов рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 40 Neo 12/256GB Caneel Bay (PAYH0082), Замовлення №№ 127042

Повністю задоволений сервісом цього магазину. Дуже ввічливий консультант, актуальна ціна. Відправили у найкоротший час. Дуже рекомендую.
Михайло Миколайович рекомендує цей магазин
20 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон POCO F6 8/256GB Black, Замовлення №126122

Чудовий магазин і чудовий товар, усе як заявлено на Хотлайн і самому магазині. Дякую за чудовий смарт!