Купив: Смартфон XIAOMI Redmi Note 14S 8/256 Gb (midnight black) українська версія, Замовлення №000020940

Купив: Зовнішній акумулятор Borofone BJ56 Graceful 10000mAh 22.5W+PD20W Black, Замовлення №000020905

Купив: Електрична зубна щітка SOOCAS D3 Green, Електрична зубна щітка SOOCAS D3 Pink, Замовлення №000020890

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Black, Замовлення №00000020866

Купив: Смартфон POCO F7 12/512GB Black, Замовлення №000020784

Купив: Смартфон XIAOMI Redmi 15 6/128GB Dual sim (midnight black) Global Version та Навушники TWS Xiaomi Re, Замовлення №000020751

Купив: чохол-накладка Pitaka MagEZ Case Pro 4 Twill 600D Black/Grey for iPhone 15 Pro Max (KI1501PMPA), Замовлення №000020767

Купив: Зарядний пристрій, Замовлення №000020771

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/128GB Awesome Graphite (SM-A566BZKA)

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray (SM-S928BZTG), Замовлення №000020609