Відгуки про МайФон

Виктория Мороз рекомендує цей магазин
4 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Tecno Spark 20 Pro+ KJ7 8/256GB Magic Skin Green (4894947019135), Замовлення №#000019657

Купувала телефон в Майфоні,все дуже сподобалося,телефон прийшов вчасно,все як зазначено на сайті.
Дякуємо за приємний відгук! З любов'ю до вас, команда МайФон
Олександр не рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Планшет XIAOMI Mi Pad 6 6/128 Gb (gravity gray) українська версія, Замовлення №000019389

Відправляють відкритий товар без попередження, що заводське пакування відсутнє. Я отримав товар, який вже повертали не раз. Під час огляду на пошті я не замітив царапину під фронтальною камерою, тому не одразу відмовився від посилки, а лише після детальнішого огляду вдома. На щастя повернення пройшло без проблем, але ймовірно цей планшет був все одно проданий під видом нового комусь іншому.
Наташа Коваленко рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Купив: Wi-Fi роутер TP-LINK TL-WR840N 300M Wireless N Router (Retali only), Замовлення №№000019591

Замовляла тут вперше тому трішки переживала але все супер. Роутер прийшов без дефектів та доволі швидко. Рекомендую)
Відповідь представника «МайФон»
Дуже вам вдячні за відгук! Будемо раді вас бачити в наших магазинах та на сайті, ваш МайФон
Dye Fantasy рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Samsung Galaxy S23 Ultra S918B 8/256Gb Black (SM-S918BZKD) Global Version, Замовлення №000019573

Товар пришел быстро, телефон рабочий. Версия Сингапурская, работает без проблем. Смутило, что одна пломба была сорвана (вторая на месте), но коробка была запаяна в пленку, на самом телефоне было за 24 год сохранено две заметки, внутрянка как новая, следы эксплуатации отсутствуют. Телефон по ИМЕЙ пробивается. В целом магазин советую.
Святослав Козятинський рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra S918B 8/256Gb Black (SM-S918BZKD), Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Phantom Black (SM-S918BZKD), Замовлення №000019242

Вирішив оновити свій старий смартфон, довго не міг вирішити який придбати через величезний вибір, тому окремо хотів би подякувати продавцеві, надзвичайно якісно за зрозуміло все розповів та допоміг обрати телефон, покупкою дуже задоволений, все працює неймовірно швидко, також є багато зручних функції в телефоні, ще раз дякую!
Дякуємо за приємний відгук! З любов'ю до вас, команда МайФон
kostya motolyzhenko рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Флешка Wibrand 128 GB Lizard Black USB 3.2 (WI3.2/LI128P9B), Замовлення №Номер чеку 000019250

Купував флешку щоб роздрукувати фотографії, подивився на хотлайні варіанти які мене влаштовують по ціні та місцем розташування, мене проконсультували підтвердили що вибір не поганий і без проблем купив .
Наш Работяга рекомендує цей магазин
26 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 7 Pro 12/128GB Obsidian, Замовлення №Купляв в магазині м. Кані

З телефоном виникли проблеми, віддали в сервісний центр, після 14, менеджер магазину набрала та повідомила, що вона погодила повну заміну на телефону на новий. За що висловлюємо подяку менеджеру магазину Майфон в м. Канів Каті
Alina392872 рекомендує цей магазин
25 березня 2024 р.

Купив: Електрочайник Xiaomi Electric Kettle 2 (MJDSH04YM/BHR5927EU), Замовлення №18419

Магазин - супер! Дякую за чудовий сервіс !
Відповідь представника «МайФон»
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви обрали саме нас та були задоволені нашою роботою, будемо чекати на Ваш візит знову! Гарного Вам дня! З Повагою, команда мережі МайФон!
Merquer не рекомендує цей магазин
16 березня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Phantom Black (SM-S918BZKD), Замовлення №20450888462333

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Купував у цьому магазині телефон Galaxy S23 Ultra, виявився не оригінальним (Код IMEI не пройшов перевірку + колір на коробці не відповідав замовленому кольору і вказаному на коробці)
Відповідь представника «МайФон»
Шановний Олександр, ми прочитали ваш відгук і самі із великим ЖАХОМ (як телефон міг в нас бути не оригінальним, коли ми офіційний продавець Samsung) чекали повернення замовлення що Ви в нас замовили. На великий подив, коли ми отримали повернення у відділенні Нової пошти, здивувалися що пухирчата плівка, в яку замотана коробка телефону, навіть не відкривалася, розрізавши пухирчату плівку ми зітхнули з полегшенням (думали що ж Вам там таке прийшло НЕ оригінальне) там лежав Galaxy S23 Ultra, який повністю запаяний в плівку заводом виробником, думаємо, можливо щось з кольором не так, перевірили що саме у Вас в замовленні вказано Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra S918B 8/256Gb Lavender (SM-S918BLID) Global Version і відразу звірили з коробкою де теж вказаний колір Lavender, далі ми ж всетаки вирішили перевірити на ОРИГІНАЛЬНІСТЬ сам пристрій. Ввівши його Імей та серійний номер на офіційному сайті Samsung, упевнилися що даний пристріє є ОРИГІНАЛЬНИМ та виробленим компанією Samsung. Телефонуємо покупцеві, щоб дізнатися що ж не так, але покупець не відповідає (телефонували 3 рази), пишемо у вайбер, але він останній раз був в мережі 26.02.24. З усієї цієї ситуації ми робимо висновок, що це був чийсь злий жарт.... можливо навіть на інше замовлення, за який ми отримали несправедливий відгук та ще додатково заплатили 480 грн доставки за те щоб телефон зїздив в м.Марганець та потім повернувся до нас. Наша мережа магазинів нараховує понад 30 роздрібних магазинів та один інтернет магазин. Нам недоречно займатися НЕ ОРИГІНАЛЬНОЮ технікою будучи офіційним партнером Samsung, а тим більше якимось обманом покупців.
Sakolik не рекомендує цей магазин
17 лютого 2024 р.

Хотів купити: Смартфон POCO M6 Pro 12/512GB Black

Відповідь представника «МайФон»
Приносимо вибачення за незручності, на сайті трапився збій, і неіснуючі ціни вигрузилися на платформу Хотлайн. Дякуємо за пильність, наші спеціалісти швидко усунули дані збої