Хотів купити: Джакузі
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Arctic R32 CH-S12FTXLA2-NG (WI-FI), Замовлення №4719
Купив: Кондиціонер CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №4699
Купив: Cooper&Hunter Arctic R32 CH-S24FTXLA2-NG, Замовлення №4583
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №4556

Купив: Кондиціонер Cooper&hunter veritas inverter ch-s24ftxq2-ng, Замовлення №4582

Купив: Мобільний кондиціонер Electrolux ChillFlex Pro EXP34U339HW, Замовлення №342567
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №11154
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S09FTXF-NG, Замовлення №4461
Купив: Кондиціонери у всі мої кімнати , Замовлення №4422