Купив: Годиннки Sternglas, Замовлення №23511235
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: https://click24.com.ua/braun-carestyle-7-is7286bk/, Замовлення №59001580891746
Купив: Вакуумний пакувальник FoodSaver FFS017X, Замовлення №59001580790949
Купив: Кліматичний комплекс Sharp KI-N52EU-L, Замовлення №00

Купив: Обігрівач парафіновий Zibro RS-2222, Замовлення №59001577022464

Купив: Teltonika RUTM30, Замовлення №401

Купив: Електробритва чоловіча Philips Shaver series 9000 Prestige SP9883/36, Замовлення №59001574330657

Купив: NAS-Ugreen NASync DXP4800 DDR5 8GB, Замовлення №59001570998735

Купив: Aoc 24,5, Замовлення №103