Відгуки про click24.com.ua

Volodymyr Trytko рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р. На модерації

Купив: Годиннки Sternglas, Замовлення №23511235

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Класні чуваки. Доставили товар, якого не було в наявності в Україні.
eugen рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р. На модерації

Купив: https://click24.com.ua/braun-carestyle-7-is7286bk/, Замовлення №59001580891746

Очень обязательные очень порядочные сотрудники в этом магазине. Всё было в лучшем виде как по маслу :)
Андрей Агеев рекомендує цей магазин
4 березня 2026 р.

Купив: Вакуумний пакувальник FoodSaver FFS017X, Замовлення №59001580790949

Олеh рекомендує цей магазин
1 березня 2026 р.

Купив: Кліматичний комплекс Sharp KI-N52EU-L, Замовлення №00

Відповідь представника «click24.com.ua»
Доброго дня, Олеже! Дякуємо Вам за такий теплий відгук і за рекомендацію нашого магазину. Нам справді дуже приємно читати такі слова. Вся команда щиро радіє, коли покупці залишаються задоволені і сервісом, і покупкою. Ми стараємося працювати чесно, швидко та без зайвих складнощів для клієнтів, тому особливо приємно, що Ви це відзначили. Для нас це найкраща оцінка нашої роботи. Нехай очищувач повітря радує Вас у користуванні та створює комфортну атмосферу вдома. Якщо раптом виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти. Ще раз дякуємо за довіру та за те, що знайшли час написати відгук. Будемо дуже раді бачити Вас знову! Гарного Вам дня і тільки приємних покупок ? З повагою, команда магазину
Хлопці відповідальні, працюють чітко. Рекомендую
1 березня 2026 р. Відповісти
Vladimir Grukov рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Обігрівач парафіновий Zibro RS-2222, Замовлення №59001577022464

Дуже раджу цього продавця, бо відносяться до покупця уважно, товар високої якості і що саме головне не підробка! Доставили швидко.
Відповідь представника «click24.com.ua»
Дякуємо за відгук і за Вашу рекомендацію. Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару, швидкістю доставки та рівнем обслуговування. Для нас важливо, щоб клієнти отримували якісний і оригінальний товар та залишалися впевнені у своєму виборі. Дякуємо за довіру. З повагою, адміністрація магазину
vyausr рекомендує цей магазин

Купив: Teltonika RUTM30, Замовлення №401

Відповідь представника «click24.com.ua»
Дякуємо за відгук і за Вашу рекомендацію. Раді, що Ви залишилися задоволені ціною, наявністю товару, відвантаженням і умовами оплати. Водночас дякуємо за зауваження щодо фіскального чека — обов’язково врахуємо це в подальшій роботі. Дякуємо за довіру. З повагою, адміністрація магазину
Александр Митяев рекомендує цей магазин
17 лютого 2026 р.

Купив: Електробритва чоловіча Philips Shaver series 9000 Prestige SP9883/36, Замовлення №59001574330657

Відповідь представника «click24.com.ua»
Пане Олександре, дякуємо за відгук і рекомендацію нашого магазину. Раді, що Ви залишилися задоволені якістю електробритви Philips Shaver Series 9000 Prestige SP9883/36 та результатом її використання. Для нас важливо, щоб клієнт отримував якісний товар, який повністю відповідає очікуванням. Дякуємо за довіру. З повагою, адміністрація магазину
Товар стильний, якісний. Привезений з Європи. Відчуття для шкіри чудові,- без подразнень. Тихо працює. Рекомендую!
17 лютого 2026 р. Відповісти
papushin7987 рекомендує цей магазин

Купив: NAS-Ugreen NASync DXP4800 DDR5 8GB, Замовлення №59001570998735

Доставили мне желаемый товар по хорошей цене, которого не было ни в одном магазине Украины.
Відповідь представника «click24.com.ua»
Дякуємо за відгук і за Вашу рекомендацію. Раді, що змогли допомогти Вам із придбанням потрібного товару за вигідною ціною. Для нас важливо, щоб клієнт отримав саме те, що шукав, навіть якщо товар складно знайти в Україні. Дякуємо за довіру. З повагою, адміністрація магазину
maks2033s рекомендує цей магазин
15 лютого 2026 р.

Купив: Aoc 24,5, Замовлення №103

Задоволений сервісом магазину, постійно на зв'язку, товар в прекрасному стані, рекомендую.
Відповідь представника «click24.com.ua»
Дякуємо за відгук і за Вашу рекомендацію. Раді, що Ви залишилися задоволені сервісом, станом товару та якістю обслуговування. Для нас важливо, щоб кожне замовлення відповідало очікуванням клієнта. Дякуємо за довіру. З повагою, адміністрація магазину
Лідія Іванісова рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Купив: варильна поверхня Bosch Serie 6 PIX631HC1E, Замовлення №№-(11)-31122025

Дуже вдячна магазину за допомогу, швидку доставку товара з Німеччини у чітко визначені строки (не дивлячись на різдвяні свята), актуальну та дуже приємну ціну, а також якість обслуговування! Із задоволенням буду звертатися! Магазин рекомендую!
Відповідь представника «click24.com.ua»
Пані Лідіє, дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашої роботи. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою Bosch Serie 6 PIX631HC1E, термінами доставки та рівнем обслуговування. Для нас важливо, щоб кожне замовлення було виконане якісно, вчасно та відповідало очікуванням клієнта. Дякуємо за довіру та рекомендацію. З повагою, адміністрація магазину