Відгуки про Q-TECHNO

Андрій Соколов рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р. На модерації

Купив: Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo with DJI RC (CP.MA.00000660.01), Замовлення №200002174

Звернувся зі складним питанням і був приємно здивований підходом. Мою проблему не просто прийняли, а детально розібрали, все пояснили зрозумілою мовою й допомогли знайти оптимальний варіант. Відчувається турбота про клієнта.
Аліна Каменська рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB Midnight Black (1123257), Замовлення №100354990

телефон був з дуже приємною ціною, товар забрали в пункті видачі замовлень, дуже зручно та швидко. Буду звертатися ще та рекомендувати друзям.
Серго не рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Хотів купити: Акумуляторна батарея EXELON 12V-100Ah, GEL, Замовлення №42-24490930

Відповідь представника «Q-TECHNO»
Шановний клієнте дякую Вам за такий гарний відгук! - Так дійсно на момент оформлення Вашої заявки товар ще був в наявності, але одразу заказів було декілька гуртових на цей товар, - адже зараз цей товар у великому попиті. Товар зараз в транзиті затримується Вам передзвонили повідомили про це. *Якщо Вас не влаштовує очікувати - просимо дати лист на повернення коштів, ми повернемо кошти, Вам же про це сказали - Ви сказали що будете чекати, а самі пишете що ми вас обманюємо на сторонніх ресурсах.
Додаю допис мені "Q-TECHNO" на мій відгук тут (надійшов на "Вайбер") "бачимо ваш відгук", "напишіть лист на повернення коштів" , "зараз сотні людей чекають, всі розуміють яка ситуація, а ви пишете відгуки) Ми вам не хочемо повертати кошти, чи в чому справа? чекаємо лист, є клієнти які з радістю дочекаються дефіцитний товар!" Да я чекав до сьогодні, поки Ви не повідомили (сьогодні), що не в змозі виконати замовлення
6 лютого 2026 р. Відповісти
Alona Slipko рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: IP-камера відеоспостереження Reolink RLC-810A, Замовлення №100355344

Юрій Борисенко рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Смартфон POCO F7 Pro 12/256GB Black, Замовлення №100355264

Хороше враження від покупки. Магазин працює оперативно та без зайвої бюрократії. Консультанти допомогли, доставка була швидкою. Ціни доступні, сервіс на рівні — 5/5.
Kolodiazniy не рекомендує цей магазин
19 січня 2026 р.

Хотів купити: Накопитель SSD M.2 2280 1.92TB Patriot (P310P192TM28), Замовлення №100354843

Магазин продає "повітря" - на сайті товар є, а в реальності повідомляють що він відсутній. Або залишки на складі ніхто не контролює - або це зроблено спеціально для залучення трафіку.
Відповідь представника «Q-TECHNO»
Так була акція всі розібрали. Всім не вистачило прайс не встиг оновитись. Таке ідуже рідко але буває.
Anastasiia Redina не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
16 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція Jackery Explorer 1000 PRO, Замовлення №100355126

Відповідь представника «Q-TECHNO»
Нам прикро що станція не працює з ваших слів, перевіримо її на брак в короткі строки. Бачу ваше питання вже взято в роботу ви станцію вже нам відправили, чекаємо станцію для перевірки (ттн відправлення 20451346951326).
Yevhen Nakonechnyi рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Купив: Портативна колонка JBL Charge 5 Squad (JBLCHARGE5SQUAD), Замовлення №100355083

Надзвичайно уважний персонал. Без зайвих питань допомогли та швидко знайшли рішення. Після такого сервісу хочеться повертатися тільки сюди.
Viktor Grishnenko рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Навушники Realme Buds Air 7 Pro RMA2407 black, Замовлення №100355054

Хороший магазин із якісним обслуговуванням. Співробітники компетентні та доброзичливі, швидко відповідають на запити. Великий вибір техніки та регулярні акції роблять покупку вигідною. Доставка у святкові дні пройшла без затримок.
Lillie рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Iceblue (SM-A556BLBC), Замовлення №100355050

Приємний сервіс, уважні та компетентні консультанти, які допомогли швидко обрати потрібний товар. Великий вибір техніки, актуальні ціни та часті акції це великий плюс. Окремо хочеться відзначити швидке оформлення замовлення й зручну доставку в період новорічних свят