Відгуки про enot.in.ua

gryzlova.z13 рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple (MQ9T3), Замовлення №28355

Замовляла у цьому магазині 14 про макс, цієї моделі одразу не було в наявності, прийшлось почекати 1-2 дні, по прийому товару мене сповістив менеджер і я приїхала і забрала своє замовлення у Харкові, магазин та обслуговування сподобалось, дякую!
denislina1313 рекомендує цей магазин
17 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №28231

Обміняла свій старий iPhone 14 Pro Max на 16 pro max, сподобалось консультація менеджера, відповіли на всі мої питання, і гарантія на телефон була 12 місяців без всяких доплат.
Александр Довгаль рекомендує цей магазин
19 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 14C 4/128GB Midnight Black, Замовлення №27473

Понравился Большой ассортимент телефонов в магазине, можно выбрать и проконсультироваться с менеджерами, выбор упал на redmi 14c, телефон был в пломбах, при мне открыли и проверили, спасибо магазину за качественное обслуживание
Кирилл Дейниховский рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон POCO X6 8/256GB Black, Замовлення №24755

Подзвонив у магазин, товар був в наявності у Харкові, ціну підтвердили, була актуальна, приїхав через годину забрав замовлення, сподобалось як якісно наклеяли плівку на дисплей. Буду ще звертатися за покупками
Maritaymi не рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон POCO M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №23890

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Olhaa.r рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №22634

Купила в данному магазині телефон, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB Midnight Black Все сподобалось, вічливий персонал, низька ціна, зручно що магазин знаходиться біля метро, буду надалі звертатися в цей магазин, дякую.
Ігор Сорокін не рекомендує цей магазин
17 липня 2024 р.

Хотів купити: ПОРТАТИВНЫЙ АККУМУЛЯТОР BASEUS POWER BANK 20000MAH ADAMAN 2 QC/PD/SCP 30W BLACK (PPAD050101)

Сайт в магазині не оновлюється. Товар на сайті є, по факту відсутній. Дозвонитись за деталями нереально. Спілкуються російською.
Yelizaveta не рекомендує цей магазин
7 травня 2024 р.

Хотів купити: Apple Iphone 12

збиралася купувати телефон, оформила замовлення за однією ціною, а через годину менеджер магазину подзвонив і озвучив ціну вище))) на сайті і в замовленні ціна була все ж та, за якою замовляла я (тобто нижче). легше взяти в магазині, де ціни не скачуть кожну годину і бути впевненим, а не ось так
Ihorh77 не рекомендує цей магазин
28 березня 2024 р.

Хотів купити: Samsung Galaxy A24 6/128GB Black (SM-A245FZKV), Смартфон Samsung Galaxy A24 6/128GB Black (SM-A245FZKV)

Был заказан товар, позвонил консультант подтвердил заказ, при приезде в точку выдачи оказалось что телефона в данном цвете нет. есть в красном. Консультант даже не извинился, воспринял данную ситуацию как должное. Абсолютно не клиентоориентированный подход. Замовлення 24203
Відповідь представника «enot.in.ua»
Дякую за відгук! Просимо вибачення за незручності, у зв'язку с ситуацією в нас були і є проблеми зі світлом та інтернетом, тому на складі був пересорт, і вам зарезервували колір Dark Red, хоча по базі був чорний.
Andrii Mikolayovich рекомендує цей магазин
22 лютого 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB Awesome Violet (SM-A546ELVD), Замовлення №23816

Замовили - швидко отримали. Все добре, респект!